6,9 10

Hotel Iberostar Bijela Delfin

Hotel Iberostar Bijela Delfin är ett trevligt All Inclusive-hotell beläget i fantastiskt vackra omgivningar i Kotorbukten och omges av vackra grönskande bergslandskap. Från hotellet har du bara några minuters promenad till Bijelas lilla centrum. Vill du njuta av dagen på stranden finns det en liten stenstrand precis vid hotellet. Hotellets underhållningsteam erbjuder massor av roliga aktiviteter, särskilt för barnen i barnklubben (här talas inte svenska). I hotellets gym kan du hålla dig i form under semestern, och om du vill skämma bort dig lite extra kan du njuta av både massage och skönhetsbehandlingar (kostar extra).

På Hotel Iberostar Bijela Delfin bor du i trevliga och moderna rum som rymmer upp till fyra personer. Hotel Iberostar Bijela Delfin är en utmärkt utgångspunkt för en rad spännande utflykter. Detta inkluderar möjlighet att hyra cyklar och utforska den vackra naturen, och från hotellet kan du promenera längs strandpromenaden eller ta bussen till den närliggande staden Herceg Novi.

Hotel Iberostar Bijela Delfin rekommenderas till alla som vill njuta av en avkopplande All Inclusive-semester i vackra, natursköna omgivningar.

 • All Inclusive
 • Ligger i Kotorbukten
 • Vid stranden
 • Vackra omgivningar
 • Rum för 4 personer

Måltider

Drycker i strandbaren ingår ej i All Inclucive
All Inclusive

* Frukost från 07:00 till 10:00

* Lunch från 12:30 till 14:00

* Snacks från 16:00 till 17:30

* Glass från 16:00 till 17:30

* Middag från 19:30 till 21:30

* Lokala alkoholhaltiga och alkoholfria drycker från 07:00 till 23:00

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Läge och avstånd

Det kan ske förändringar gällande lokala tjänster och anläggningar relaterat till Covid-19, från bokningstidpunkten till avresan. Alla åtgärder kan komma att ändras och därför kan inga rättigheter härledas från dem.

Bijela

Resor till Bijela

Den lilla kustbyn Bijela ligger intill den förtrollande Kotorbukten i Montenegro, som är en av de vackraste bukterna i Europa. Bakom staden breder de grönskande bergslandskapet ut sig och skapar en grön filt runt staden. Det gröna landskapet kontrasterar vackert mot Herceg-novi buktens mörkblå vatten, och den unika naturen gör Bejela till ett självklart resmål för alla som uppskattar lugn och ro i vacker natur. I Bijela finns ett antal butiker och en handfull lokala kaféer och restauranger.

Området runt Bijela har varit bebott sedan antiken och i området runt Kotorbukten ligger charmiga och autentiska medeltida städer, där du kan uppleva historien i de smala gatorna, vackra kyrkor och kloster.

Vill du ha ett större utbud av restauranger och underhållning är det bara en 20 minuters bilresa till den större staden Herceg Novi. I centrala Bijela ligger stadens lilla strand som är en underbar plats att koppla av på i solen och ta ett dopp i viken. Intill stranden ligger också en liten småbåtshamn där du kan åka ut på en tur i Kotorbukten.

Från Bijela har du också bara 60 km till den kroatiska staden Dubrovnik - en av världens vackraste kuststäder. Staden har en välförtjänt plats på världsarvslistan UNESCO, och en promenad genom Dubrovnik är en resa till en annan tid. I den vackra stadskärnan kommer du att kunna se stora katedraler, romantiska fontäner och imponerande barockpalats. Dubrovnik lockar varje år många besökare och under de senaste åren har staden fått förnyad berömmelse tack vare att den valts som inspelningsplats för den berömda TV-serien Game of Thrones.

 

Res med Sunweb till Bijela

Sunweb erbjuder både billiga och bra All Inclusive-hotell och lägenheter med pentry där du kan laga de egna semestermåltiderna. På resor till Bijela med Sunweb ingår alltid flyg och hotell. Transfern mellan Dubrovniks flygplats och Montenegro kan ta upp till 3 timmar extra p.g.a gränskontroller. Sunweb har inga guider på destinationen. Transfer till och från hotellet ingår ej, men kan bokas till i bokningsprocessen.

Herceg-Novi bukten

Resor till Herceg-Novi bukten

På den vackra Adriatiska kusten, hela vägen uppe vid den kroatiska gränsen ligger Herceg-Novi bukten vid foten av berget Orjen. Gränslandet vid Kroatien och Montenegro kännetecknas av vackra bergslandskap och charmerande och autentiska medeltida städer. Kustlinjen bryts vackert av den förtrollande Kotorbukten som är bland de vackraste bukterna i Europa.

En resa runt viken erbjuder en mängd underbara utsiktsplatser, och har du en svaghet för spa och behandlingar, så har du kommit till rätt ställe. Området är känt för sina helande gyttjebad och källor. De flesta av buktens stränder kan endast nås med båt, vilket innebär att om du tar en båttur ut till en av de avlägsna stränderna, kan du nästan vara säker på att ha gott om utrymme runt dig.

I Herceg-Novi bukten hittar du den lilla mysiga kustbyn Bijela ligger omgiven av vackra naturlandskap och är perfekt för den som letar efter en lugn och skön semester, med sol och bad i vackra Kotorbukten. I mynningen av bukten ligger den charmiga medeltidsstaden Herceg-Novi med sina fina historiska byggnader och kyrkor, ett bevis på stadens lång och intressanta historia. Ta en promenad förbi hamnen på den trevliga strandgatan och ta ett dopp på någon badbryggorna som ligger längs kusten.

Våra billiga Resor till Herceg-Novi bukten bjuder på en mängd spännande semesterupplevelser, framförallt för dig som är historieintresserad. Besök de gamla forten som en gång i tiden försvarade kusten mot utländska erövrare, men också massor av naturupplevelser och vackra stränder, till exempel Blue Grotto – en grotta längs kusten som endast lyses upp av det självlysande blå vattnet.

 

Kroatien och Montenegro - en semester, två länder

Kan du inte få nog av medeltida sevärdheter ligger även den kroatiska medeltidsstaden Dubrovnik bara några kilometer från Montenegros landsgräns på Dubrovnik kusten och är verkligen är värt ett besök under semestern. Ett besök här är som en resa tillbaka i tiden och den mytomspunna staden har en stolt plats på UNESCO: s världsarvslista. Upplev historien när du går igenom de kalkstens kantade gatorna mellan stora katedraler och överdådiga barockpalats, eller njuta av stadens härliga atmosfär från en av uteserveringarna på huvudgatan Stradun.

 

Res med Sunweb till Herceg-Novi bukten

På resor till Herceg-Novi bukten flyger vi till Dubroniks flygplats, några kilometer från gränsen till Montenegro. Vi erbjuder ett stort utbud av billiga All Inclusive hotell samt lägenheter där du kan laga din egen mat och oavsett om det är läget eller priset som är viktigast för dig, så har vi det perfekta hotellet. På våra resor ingår alltid flyg och hotell. Transfern mellan Dubrovniks flygplats och Montenegro kan ta upp till 3 timmar extra p.g.a gränskontroller. Transfer till och från hotellet är inte inkluderat i priset, men finns som tillval i bokningsprocessen.

Utflykter

Under denna båttur får du njuta av den vackra utsikten över fjorden, de gråvita bergen och öarna som breder ut sig längs viken. Vi besöker några av dem. Först kommer vi till ön Sint Joris. Därefter görs ett stopp för att besöka den konstgjorda ön Our Lady of the Rock. Lunch serveras på båten och det finns tid att bada.

Montenegro

Denna utflykt tar dig genom det rika kultur- och historie-arvet i Montenegro. Vi börjar i Budva och därifrån fortsätter vi till Cetinje. Här har du lite ledig tid att promenera genom staden och du kan äta lunch på en lokal restaurang. Efter lunch går färden till den lilla byn Njegusi. Sist men inte minst besöker vi den medeltida staden Kotor, som finns på UNESCO: s världsarvslista.

Dubrovniks gamla stadsdel

Dubrovnik är en av de mest populära turistmålen i Kroatien. Hela den gamla muromgärdade stadsdelen innefattas av UNESCO:s världsarvslista. Med sina branta gator, marmor slätter, kloster, kyrkor och palats kommer Dubrovnik att förtrolla dig. Efter den guidade turen har du också ledig tid att utforska själv.

Vad kännetecknar Bijela

 • Vid Kotorbukten
 • Gröna omgivningar
 • Spännande utflykter

Vad kännetecknar Herceg-Novi bukten

 • På den kroatiska gränsen
 • Vackra bergslandskap
 • Charmiga medeltida städer
 • Kotorbukten

Temperaturer

januari jan
februari feb
mars mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
augusti aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max
9ºC
2ºC
10ºC
17ºC
22ºC
28ºC
30ºC
31ºC
20ºC
18ºC
11ºC
8ºC
Min
1ºC
-2ºC
1ºC
6ºC
11ºC
16ºC
16ºC
16ºC
11ºC
6ºC
3ºC
0ºC

Flygresan

Flygbolag och restider
Köpenhamn Kastrup:

Sunweb flyger från Köpenhamn till Dubrovnik på onsdagar och lördagar med Norwegian.

Flyg och biljetter

Flygresan tar ca 2 timmar och 55 minuter. Flygtider kan ändras och vi anger därför preliminära flygtider, när flygtider sätts, finns de också på vår hemsida, gör de inte det har inte vi fått dem än. Du kan lägga till bagage i bokningssteg 1 och priset för detta varierar mellan olika flygbolag.

Vi rekommenderar att du är på flygplatsen 2 timmar innan avgång, incheckningen stänger 45 minuter före avgång.

Resedokument ska skrivas ut och tas med på resan. På biljetten anges avgångs och ankomsttider i lokaltider, hotellreservation, måltider, eventuell transfer mellan flygplatsen och hotellet samt bagage. Du får ditt boarding-pass och stolsnummer på flygplatsen. Var extra uppmärksam på avresetiderna vid sena avgångar – kom ihåg att datumet ändras vid midnatt.

Ankomst och transfer

När du anländer på destinationen och har gått igenom tull och bagageutlämningen möts du upp av våra guider eller en representant från Sunweb. Här får du vårt välkomstbrev med reseinformation samt utflyktsprogram och visas till din transferbuss om du bokat detta.

Transfer till och från hotellet är inte inkluderat i priset, men finns som tillval i bokningsprocessen. Transfern genomförs med antingen vanlig buss, minibuss eller taxi och körs av lokalt anställda. I vissa fall kommer det också finnas en skandinavisk guide med på bussen.

Transfertider:
 • Bijela: ca 60 minuter
 • Herceg Novi: ca 40 minuter

Observera att angivna tidtabeller för transfer är exklusive eventuella stopp för måltider, toalettbesök och gäster som ska av på hotell längs vägen.

Erbjudanden

Subventionerat PCR-test ingår
Om det krävs det ett negativt covid-19-test (PCR) för att du ska kunna fira semester på ditt resmål, kommer vi att ge dig möjligheten att boka ett test. Sunweb står för majoriteten av kostnaden och du betalar endast 500:- per person/test. Du kommer att få all information du behöver för att boka test senast en vecka innan avresa.

Här kan du läsa mer om PCR-test.

Gästbetyg

6,9
Utifrån 20 betyg

Sunwebs gästbetyg

Gästbetyg