Royal Caribbean
28

Royal Caribbean

En kryssning med Royal Caribbean är ett minne för livet! De extravaganta fartygen med häftiga (vatten)attraktioner utgör den perfekta bakgrunden för en familjesemester. Vad sägs om en tur i radiobilarna, ziplining eller vågorna i surfsimulatorn FlowRider®.... Tristess är inte ett alternativ!

Familjer
Par
Äventyrare
Underhållning
Royal Caribbean - Flowrider

Upplev nöjen och spänning dygnet om

Royal Caribbean maxar din semester

Royal Caribbean erbjuder kryssningar för aktiva personer i alla åldrar. Inget annat kryssningsrederi erbjuder så mycket underhållning och attraktioner ombord. Typhoon and Cyclone rutschbanorna är legendariska för att inte tala om Flowrider och Tidal Wave. För förstklassisk kvällsunderhållning se en show i Brodwayklass och dansa hela natten på nattklubben.

Royal Caribbean - Cococay

Upplev den fulländade ökänsla på Cococay, Bahamas

Royal Caribbean Cococay

Ett besök på Cococay förvandlar din semester till en oförglömlig upplevelse. Trotsa den högsta vattenrutschbanan i Nordamerika och ta ett foto 140 meter upp från en luftballong. Ta ett dopp i den största sötvattenspoolen på Bahamas och njut av en tropisk drink i Swim up baren eller smaka på en Bora Bora på din egen flytande cabana. Det här är en perfekt dag på CocoCay, Royal Caribbean's privata ö.

Royal Caribbean - Hållbarhet

Gör ett medvetet val

Royal Caribbean och hållbarhet

På Royal Caribbean är respekt för havet och vår planet inte ett val utan ett sätt att leva. Royal Caribbean designar de mest effektiva och miljövänliga fartygen som är möjligt. Royal Caribbean ser 30 år framåt och hur man bäst kan förbättra den nuvarande flottan. Energiförbrukningen sjunker, utsläppen blir renare, avfall hanteras på ett bättre sätt och produkter av engångsplast minskas. Royal Caribbean är dedikerade till kontinuerliga framsteg. Att följa och överträffa internationella regler är av avgörande betydelse för företagets framgång och bevarandet av vår planet. Royal Caribbean är i framkant inom kryssningsbranschen och sätter standarden högt.

Läs mer om Royal Caribbean och hållbarhet

Royal Caribbean vanliga frågor

Erbjuder Sunweb också flygningar med en Royal Caribbean kryssning?
Kan jag också boka transfer från flygplatsen till kryssningsterminalen?
Viktig reseinformation
Vad är inkluderat i priset på en kryssning med Royal Caribbean?
Hur betalar jag ombord på Royal Caribbean?
När får jag min biljett och när kan jag checka in på Royal Caribbean?
Jag har särskilda behov, vad ska jag tänka på?

Fartyg

Hittade