Sommarlovskryssning 2024

Åk på sommarlovskryssning

Sommarlovet är den perfekta tiden för en kryssning! Det är trots allt det längsta skollovet som ger dig gott om tid för en flera veckors kryssning. Eller kombinera en veckokryssning med en veckas semester på land.

Sommarlov Sverige 2024

12 juni till 19 augusti 2024 mer reservation för lokala ändringar.

Medelhavskryssning | Santorini | sommarlovet 2024

Medelhavskryssning

Närmare hemma rekommenderas en Medelhavskryssning på sommarlovet. Flyg till exempel till Barcelona, Mallorca, Genua, Venedig eller Rom på bara några timmar och gå sen ombord på ett magnifikt kryssningsfartyg för att kicka igång ditt Medelhavsäventyr.

Se våra Medelahvskryssningar sommarlovet
Kryssning i Karibien | Sommarlov 2024

Fjärran kryssningar sommarlov

Den längsta semesterperioden, sommaren är perfekt för en längre kryssningssemester. För mer avlägsna resmål inom räckhåll som en äventyrlig kryssning till Asien eller en tropisk kryssning i Karibien.

Se Karibienkryssningar under sommarlovet

Kryssning på sommaren, perfekt tid för en längra kryssning.

Övriga vackra resmål för en sommarlovskryssning:

En kryssning passar vilken semester som helst

Kryssningssemester är ett bra alternativ året runt. Oavsett om det är till varmare delar som södra Europa eller en rundresa i de fantastiska norska fjordarna så behöver inte det vara på sommarlovet. Faktum är att högsäsongen kommer med en något högre prislapp.

Varför inte överväga andra perioder också som en julkryssning eller en kryssning på höstlovet. Vi rekommenderar båda varmt.

Boka din sommarlovskryssning 2024 snabbt och enkelt med Sunweb

Se nuvarande utbud på sommarlovskryssningar 2024.

Hittade