Smekmånad och bröllopskryssning

Res på en kryssning tillsammans för att fira bröllopet

Med så mycket planering som behövs för ditt bröllop är det sista du vill att lägga till mer planering för din smekmånad. Skäm bort dig med en kryssning som är perfekt för smekmånaden. Din kryssning är en kombination av de resmålen du besöker och alla lyxiga bekvämligheter och underhållning ombord. Kryssningsfartygen har ju allt; spa, pooler, restauranger med Michelinkockar, butlers och chica barer och allt alltid med en magnifik havsutsikt.

De bästa kryssningsbolagen för din smekmånad

Alla kryssningsfartyg passar utmärkt för smekmånadresor men det är några som sticker ut med ännu lyxigare fartyg.

8 skäl varför en kryssning är perfekt för en smekmånad

1. Väldigt lite planering

Välj din rutt, boka kryssningen och lägg till de utflykter som du vill ha. Det här kräver lite eller ingen forskning, du kan även boka dem på plats. För dem som precis har planerat ett helt bröllop kan det här mycket väl vara det bästa inslaget på hela bröllopsresan.

2. Du får se platser du annars aldrig skulle ha besökt

Mindre fartyg har bättre tillgång. Ta till exempel Peregrine Adventures ett förstklassiskt företag som erbjuder resor till Seychellerna, Thailand och Malaysia. Minder än 50 passagerare per fartyg får ankra framför obebodda öar och simma i vikar som de stora fartygen inte når som Anse Source D'Argent på La Dique som anses vara en av världens bästa stränder. Naturetours.com är en arrangör som tar äventyrare längre in i Amazonas. Deras M/V Tucano är ett hållbart fartyg med solcellsdriven luftkonditionering och lokalproducerat mat.

3. En resa, flera resmål att utforska

Om du har lätt för att bli uttråkad eller tycker att variation är livets krydda är en kryssningssemester perfekt för dig. Massor av kryssningar kommer erbjuda en perfekt blandning av städer och stränder, öar och djungel, berg och byar. Upplev det marina livet under en snorklingsutflykt på Galapagos med naturforskarna från Ecoventura. Der organiserar också kajakpaddling och sup paddling. Världen ligger i dina händer.

4. En möjlighet att komma iväg och lägga allt bakom dig

Många fartyg har Wi-Fi men det brukar vara ganska dyrt och roaming fungerar inte alltid på avlägsna platser. Men din smekmånad är tiden att fly vardagen och spendera tid med ditt livs kärlek. Så håll telefonen avstängd och njut av skönheten omkring dig, inklusive dig själv!

5. Maten är otrolig

En av de bästa aspekterna på de här intima och lyxiga kryssningarna är den magnifika maten. De erbjuder omfattande menyer med vinarrangemang, sushi, kockens tillagning vid bordet, utflykter till lokala marknader och världsberömda gästkockar.

6. Lämna plånboken i hytten

Du behöver inte ta fram ditt kreditkort, lära dig att förstå utländsk valuta, räkna ut dricks eller ens se priserna på menyn förrän du kliver ombord. Nästan allt på fartyget ingår i din resa, måltider, mellanmål och ibland även alla dina drycker. Vissa fartyg erbjuder till och med 24 timmars rumsservice eller butlerservice. Avkoppling och lycka på en högre nivå.

7. Fantastiska möjligheter att få uppleva lokal kultur

Vissa rutter inkluderar vistelser på land så du kan tillbringa natten lokalt på på plats.

8. Enkelt är hemligheten

Hur annars kan du besöka sex eller sju resmål på en resa utan att byta hotell efter hotell och trötta ut dig själv. Du kan till och med skräddarsy resan efter dina egna intressen. Historiefantaster älskar att besöka gamla städer som Rom medans arkitekturfans föredrar att besöka Rotterdam. Andra kommer välja en kryssning som passerar de vackraste vikarna och stanna för ett dopp. Möjligheterna för en oförglömlig smekmånad är oändliga och oändligt spännande!

Boka din kryssning snabbt och enkelt med Sunweb!

Se aktuella erbjudanden för kryssningar och rederier som erbjuder bröllopsresor. De här är perfekt lämpade för smekmånaden.

Hittade