Erbjudanden och kampanjerAktuella erbjudanden

Fynda bland våra erbjudanden

Här har vi samlat våra erbjudanden på resor till solen under både sommaren och vintern, så att du kan spara massor på din drömresa. Kampanjkoder anges under bokningen var rabatten dras av.

Sista minuten-resor

Vill du åka på solsemester snart och dessutom får resan till ett billigt sista minuten-pris?Erbjudande på vinterresor

När det är som kallast och mörkast hemma kan det vara skönt att ha en solig resa att se fram emot. Under vintern har vi billiga resor till bland annat Egypten och Spanien. Så om du vill slippa det gråa snöslasket i Sverige är en vinterresa rätt för dig!

All Inclusive i Egypten - 500:- rabatt per person

Bokar du ett av våra Three Corners hotell i Egypten och använder kampanjkoden får du rabatt.Sommar 2018 - Boka nu och spara tusenlappar

Nedanför hittar du våra erbjudanden för sommaren 2018. Just nu erbjuder vi boka tidigt-rabatt på flera hotell, så passa på att boka sommarens solresa tidigt när utbudet är som störst och priserna fortfarande är låga.

Boka tidigt-rabatt

Boka sommarens solresa redan nu när flygen är som billigast och de flesta boende har extra låga priser.Villkor

Eventuella kampanjpriser gäller endast under en begränsad period och/eller ett begränsat antal rum. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser, återkalla rabatter eller avgångar/hotell som säljer slut samt vid eventuella fel i prissättningen på hemsidan.