Resor med All Inclusive

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. All Inclusive

All Inclusive - Njut av en semester där allt ingår

Efter en dag på stranden eller en spännande heldagsutflykt kan det vara skönt att slippa gå på jakt efter en restaurang när barnen är trötta. Många vill även slippa stressen över att hålla koll på plånboken när man njuter av en dag vid poolen. Anledningarna till att välj en semester med All Inclusive är många. Om ni är många som reser tillsammans kan det vara både smidigt och prisvärt att välja en All Inclusive-resa då allt redan är förbetalt.

Vad innebär All Inclusive?

All inclusive-resor innebär att frukost, lunch och middag ingår i vistelsen och serveras generellt som buffé. Lokala alkoholhaltiga och alkoholfria drycker ingår vid måltiderna., men det är även vanligt att de ingår större delen av dagen. 

Unna dig Ultra All Inclusive

När du väljer att boka semestern med Ultra All Inclusive ingår allt som ingår med vanlig All Inclusive och lite till. Bland annat snacks och importerade drycker under hela dagen.    

Alla våra All Inclusive-hotell

Vad ingår i All Inclusive?

All Inclusive-hotell skiljer sig från varandra, men när du väljer en resa med All Inclusive ingår frukost, lunch och middag under hela semestern – från incheckning till utcheckning. Huvudmåltiderna serveras generellt som buffé, och däremellan kan du ofta njuta av goda snacks och drycker under större delen av dygnet. Allt detta ingår i priset som du betalar hemifrån, så att det blir lättare för dig att hålla semesterbudgeten.

All Inclusive  - inte bara mat

På All Inclusive-resor får du inte bara mat och dryck serverad. På flera av våra större All Inclusive-hotell kan du även ta del av flera tjänster och faciliteter som ingår. Vad sägs till exempel om att koppla av i ett spa eller spela en omgång tennis medan barnen leker i barnklubben? Många av dessa hotell har även fullspäckade aktivitetsprogram och underhållning för hela familjen. Med All Inclusive-resor får du helt enkelt mer tid till att koppla av!