Resor med All Inclusive

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. All Inclusive

All Inclusive-resor

Lämna plånboken hemma och njut på riktigt

Efter en dag på stranden eller en spännande heldagsutflykt kan det vara skönt att slippa laga mat eller gå på jakt efter en restaurang. Detta är bara en av anledningarna till att resor med All Inclusive blir allt mer populära. All Inclusive-resor kan också vara ett bra val om ni är många som reser tillsammans, så att du och dina medresenärer slipper dela upp restaurangnotan. 

Vad ingår?

All Inlusive innebär att allt är inkluderat i vistelsen, så att du kan slappna av och bara fokusera på semester.

Alla våra All Inclusive-hotell

Vad ingår i All Inclusive?

All Inclusive-hotell skiljer sig från varandra, men när du väljer en resa med All Inclusive ingår frukost, lunch och middag under hela semestern – från incheckning till utcheckning. Huvudmåltiderna serveras generellt som buffé, och däremellan kan du ofta njuta av goda snacks och drycker under större delen av dygnet. Allt detta ingår i priset som du betalar hemifrån, så att det blir lättare för dig att hålla semesterbudgeten.

All Inclusive  - inte bara mat

På All Inclusive-resor får du inte bara mat och dryck serverad. På flera av våra större All Inclusive-hotell kan du även ta del av flera tjänster och faciliteter som ingår. Vad sägs till exempel om att koppla av i ett spa eller spela en omgång tennis medan barnen leker i barnklubben? Många av dessa hotell har även fullspäckade aktivitetsprogram och underhållning för hela familjen. Med All Inclusive-resor får du helt enkelt mer tid till att koppla av!