Hitta de bästa kryssningserbjudandena

Boka & res tryggt – Vi erbjuder eknonomisk skydd

Boka en flyg & kryssning

Vilken typ av kryssning letar du efter?

Det bästa med kryssningsresor är att du har så många olika alternativ. Från en oförglömlig solsemester för hela familjen till en romantisk smekmånad eller en äventyrlig världskryssning.

Vart vill du resa?

Upptäck våra populäraste kryssningsresmål

Tips för att boka en kryssningssemester

Royal Caribbean - Familjesvit

Det är precis som ett hotell eller en resort

Förstagångskryssare?

Nyfiken på en kryssningssemester men inte säker på vad du ska boka? Eller vad man kan förvänta sig? En kryssning är precis som en semester på ett hotell eller en resort. Du bokar en hyttkategori; insides, utsides, balkong eller svit. Fartyget är ditt hotell och transport på samma gång. På väg till nästa resmål kan du njuta av olika sorters restauranger, fantastiska shower och massor av annan underhållning. Vill du läsa fler kryssningstips?

Allt du vill veta om din första kryssning
Bästa tiden på året för en Karibienkryssning

Bästa tiden på året för en Karibienkryssning

Med tropiska temperaturer, fantastiska stränder och ett vibrerande ö-liv är en Karibienkryssning härlig året runt. Men det finns några saker att tänka på, mellan juni och november kan det vara mer regn än vanligt med korta och intensiva skurar. September och oktober anses vara orkansäsong och chansen att stöta på tropiska stormar är stor. Den bäste tiden att resa till Karibien är mellan december och mars vilket praktiskt taget garanterar dig en underbar semester med mycket sol och värme.

SÖK DIN KRYSSNING