Sista minuten

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista minuten

Sista minuten-skidresor med upp till 30% rabatt

Hitta din skidsemester till bästa pris bland våra sista minuten-erbjudanden

Säsongen 21/22 har äntligen i full gång och vi har sista minuten-erbjudanden där sparar du upp till 30 % på din nästa skidresa. Självklar ingår alla Sunwebs vanliga förmåner!

I år har vi en snörik vintersäsongen som återigen har täckt Europas  vackra bergskedjor vit, porös snö. snön faller på alla våra destinationer i Frankrike, Österrike, Schweiz, Italien och Andorra. 

Med en sista minuten-skidresa till Alperna kan du både spara pengar och njuta av fantastiska dagar i pisten med kort varsel. Är du redo att för ditt skidäventyr? Se alla våra resor inom de närmaste 2 veckorna, 3 veckorna eller 6 veckorna.

Snow deals

Våra bästa sista-minuten-erbjudanden hittar du i bland våra "Snow Deals". Detta är fina hotell till bra priser med avresa inom några veckor!

Hitta din resa sista minuten

Fynda restresor till billiga priser

Vi har sista minuten-skidresor under hela säsongen och du kan alltid förvänta dig samma goda service när du åker på skidresa med Sunweb. Vi erbjuder sista minuten-resor till bland annat Österrike, Frankrike, Italien, Andorra eller Schweiz, enda skillnaden är att sista minuten-skidresor har avresa inom några veckor. När bu bokar sista minuten finns det dessutom goda chanser att spara mycket pengar på din skidresa, speciellt om du är flexibel med när och var du vill åka.

Vi Har dessutom ofta stora rabatter och är därför perfekt om du vill gör den där resan som du alltid har drömt om, eller bara vill sätt lite extra guldkant på årets skidsemester. Sidan uppdateras ofta så det kan löna sig kika in med jämna mellanrum för att göra riktiga fynd.