Sista minuten

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista minuten

Sista minuten-skidresor till Alperna

*** Det finns för närvarande inga sista minuten-erbjudanden för skidsäsongen 2021-2022. ***

Här har vi samlat vinterns sista minuten-skidresor och till Alperna. Många av våra sista minuten-resor har stora rabatter, vilket är perfekt för dig som vill hinna med en extra skidresa innan skidorterna stänger ner för säsongen eller om du bara spontant känner att du behöver frisk bergsluft och vackra vita vyer!   

Hitta din sista minuten-skidresa

Fynda restresor till billiga priser

Vi har sista minuten-skidresor under hela säsongen och du kan alltid förvänta dig samma goda service när du åker på skidresa med Sunweb. Vi erbjuder sista minuten-resor till bland annat Österrike, Frankrike, Italien, Andorra eller Schweiz, enda skillnaden är att sista minuten-skidresor har avresa inom några veckor. När bu bokar sista minuten finns det dessutom goda chanser att spara mycket pengar på din skidresa, speciellt om du är flexibel med när och var du vill åka.

Vi Har dessutom ofta stora rabatter och är därför perfekt om du vill gör den där resan som du alltid har drömt om, eller bara vill sätt lite extra guldkant på årets skidsemester. Sidan uppdateras ofta så det kan löna sig kika in med jämna mellanrum för att göra riktiga fynd.
 

När du reser med Sunweb

  • Co2-neutrala resor
  • Gratis transfer
  • Sveriges största utbud
  • Alltid Inkl. liftkort