Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Sista minuten-erbjudanden

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista minuten

Boka ditt sista minuten-erbjudande

Vi förbereder nya skidäventyr för dig att uppleva, så för tillfället har vi sista minuten-skidresor tillgängliga. Men oroa dig inte, om du precis som vi längtar tillbaka till backarna, ska du hålla utkik efter våra boka tidigt-erbjudanden, om du vill vara först med att få de mest eftertraktade boendena.

Som vanligt kan du boka ett sista minuten-erbjudande utan att planera i förväg. Det är ganska enkelt. Bara boka din skidsemester när du är redo att ge dig ut i backen. Som alltid ingår ditt liftkort i priset och du har samma fantastiska möjligheter att ta del av alla våra unika förmåner. De bästa erbjudandena bokar slut först, så vänta inte för länge. Oavsett om du är en familj, ett par eller en grupp vänner har vi boende som passar dig perfekt. Vi kan inte vänta på att det ska snöa igen!

Fynda restresor till billiga priser

Ett sista minuten-erbjudande är bra om du inte har tid att planera flera månader i förväg. Du kan boka sent och lämna alla detaljer till oss; vi gör detta på heltid! Hos Sunweb hittar du skidresor i sista minuten till alla Europas mest älskade destinationer som Italien, Österrike, Frankrike och Schweiz.
Varje skidsemester kommer med ett liftkort inkluderat. Allt du ta behöver är en kärlek till djup snö och bergsutsikt.
Funderar du på en långhelg i bergen? Vi har fantastiska alternativ för weekendskidåkning under hela säsongen. Ett tips är att boka din långweekend med start på onsdag, då får du ofta bäst pris!

Bergen i sista minuten

Om du är flexibel är det enkelt. Genom att boka din skidresa tidigt får du fler valmöjligheter, men det betyder inte att du kommer att sakna alternativ senare. Folk avbokar i sista minuten och platser blir lediga. Dessa platser måste fyllas snabbt, och det är där du kommer in i bilden!

Vi delar också med oss av handplockade erbjudanden året runt som du kan boka när du vill!

Världens bästa skidresearrangör

Våra skidsemestrar har röstats fram som de bästa i världen. Vi har arrangerat snöfyllda semestrar i 30 år och vi vet hur man gör semester fantastisk, oavsett om du bokar i sista minuten eller ett år i förväg.

Hos oss förlorar du inget på att boka sent. När det gäller förmåner får du samma service som alla andra; skidguide på plats, möjlighet att hyra utrustning, billigare lektioner osv.

Du betalar mindre eftersom du är flexibel och våra partners har platser kvar att fylla. Så enkelt är det.