Sommarresor 2022

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Sommarresor 2022

Våra sommarresor är redo, är du?

Sommarsemestern i år blev lite annorlunda och för somliga uteblev årets sommarresa. Många därute är extra sugna på att resa och därför har vi arbetat extra hårt på att göra 2022 års sommarresor tillgängliga så tidigt som möjligt, så att du ska kunna ha en semester att se fram emot.
   
För många förknippas semester med ren avkoppling. Det är den tiden varje år man får ladda batterierna en hel vecka i bekymmersfri miljö. Det är också på resor vi skapar oförglömliga semesterminnen tillsammans med de vi älska mest.

Hitta din sommarresa för 2022 nedan så ses vi i solen i sommar!
 

Resmål under sommaren 2022

Sommar i solen med Sunweb 

Har årets semesterplaner satts på paus? Vi på Sunweb slutar aldrig att tänka på semester, när det är tryggt och säkert att resa igen, har vi ett stort utbud av härliga semesterresor som väntar på dig.   Bland vårt utbud av sommarresor hittar du Turkiet, Grekland, Bulgarien, Spanien, Cypern, Portugal och Egypten – självklart till billiga priser.

Fördelen med att planera semestern via oss är att du kan resa och känna dig trygg. Skulle något oförutsett hända, finns vi alltid här för att hjälpa dig, oavsett om du behöver resa hem i förtid, avboka, eller omboka din resa. 

När du bokar din semester hos Sunweb reser du alltid med direktflyg till ditt resmål och våra guider på plats gör allt för att du ska få en så fantastisk semester som möjligt.

Under din semester kan du vara trygg med att vi tar hand om allt, från att du stiger på planet på avresan till att du stiger av det på hemresan, så att du kan fokusera på att koppla av. Vi erbjuder dessutom ett bra och varierat utbud av utflykter, för dig som känner att du ibland behöver en paus från att njuta i solen.