Sommarresor 2023

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Sommarresor 2023

Våra sommarresor är redo, är du?

Vi är många som förknippar sommarresor utomlands med sol, bad och ren avkoppling. Det är den tiden på året du får ladda batterierna en hel vecka i bekymmersfri miljö. Det är också under sommarens solresa som oförglömliga semesterminnen skapas tillsammans med de vi älskar mest.

Boka sommarens solresa tidigt eller sista minuten?

Båda helt klart sina har sina fördelar, när du bokat tidigt har du det största utbudet och ofta erbjuder vi generösa rabatter. Väljer du att boka sommarens resa sista minuten är utbudet mindre men du har chansen att göra ett riktigt klipp, om du har is i magen. 

Hitta din sommarresa för 2023 nedan, så ses vi i solen i sommar!

Resmål under sommaren 2023

Sommar i solen med Sunweb 

Vi på Sunweb slutar aldrig att tänka på semester, vi har ett stort utbud av härliga semesterresor som väntar på dig.   Bland vårt utbud av sommarresor hittar du Turkiet, Grekland, Bulgarien, Spanien, Cypern, Portugal och Egypten – självklart till billiga priser.

Fördelen med att planera semestern via oss är att du kan resa och känna dig trygg. Skulle något oförutsett hända finns vi alltid här för att hjälpa dig. Oavsett om du behöver reda hem i förtid, avboka, eller omboka din resa. 

När du bokar din semester hos Sunweb reser du alltid med direktflyg till ditt resmål och våra guider på plats gör allt för att du ska få en så fantastisk semester som möjligt.

Under din semester kan du vara trygg med att vi tar hand om allt, från att du stiger på planet på avresan till att du stiger av det på hemresan, så att du kan fokusera på att koppla av. Vi erbjuder dessutom ett bra och varierat utbud av utflykter, för dig som känner att du ibland behöver en paus från att njuta i solen.