Vinterresor

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Resor
  4. Vinterresor

Vinterresor till solen

Gör årets vinterresa till solen extra minnesvärd och boka din resa till någon vinterns soligaste resmål.

Alla våra vinterresor är charter med direktflyg, där hotell ingår. I vårt utbud hittar du gott härliga all inclusive-hotell med massor av saker att göra på och runt om hotellet. Men också en del mindre boutique-hotell för dig som söker en lugn getaway eller weekend. Oavsett när eller vart du reser i vinter ingår vår Semesterfaktor 100 som låter dig boka och resa utan bekymmer.

Vart ska man resa i vinter?

Behöver du tips på härliga vinterresmål? Vi har gott om härligt destinationer i södra Europa, Egypten och de kanariska öarna med varma temperaturer när det är som kallast och gråast här hemma. Så sätt dig ner med din partner, familjen eller hela släkten och börja planera årets bästa solsemester.

Hitta din vinterresa till solen

Res till värmen i vinter med Sunweb

Hos Sunweb kan du välja mellan en rad soliga resmål med varma temperaturer under vintermånaderna. Du som känner för att lämna vinterkylan ett tag välja mellan flera härliga resmål. Res t.ex. till Egypten som är varmt året runt, semesterklassikern TurkietSpaniens fantastiska kanarieöar eller Portugal med sina härliga, vackra stränder.

Vi har billiga vinterresor med All Inclusive-hotell, mysiga semesterlägenheter, boenden precis vid stranden och hotell mitt i livliga semesterorter. Utbudet är stort, så att du och ditt resesällskap kan hitta den vintersemester ni drömmer om. 

En bra sak med vinterhalvåret är alla röda dagar, vilket är perfekt för en weekend eller om du vill spara in på semesterdagarna. Dessutom är barnen lediga under både sportlovet och påsklovet om du vill ta med familjen på en solig paus från kylan.