Vinterresor

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Resor
  4. Vinterresor

Vinterresor till solen

Gör årets vintersemester extra minnesvärd och boka din solresa i vinter till någon av våra underbara resmål.

Vi har gott om härliga destinationer i södra Europa med varma temperaturer när det är som kallast och gråast här hemma. Så sätt dig ner med din partner, familjen eller hela släkten och börja planera årets bästa solsemester.

Oavsett om du vill åka bort från gråa november, ta en paus från julstressen i december, värma dig i kalla januari eller åka på skolornas sportlov i februari, så har vi en solig vinterresa för dig.

Hitta din vinterresa till solen

Res till värmen i vinter med Sunweb

Hos Sunweb kan du välja mellan en rad soliga resmål med varma temperaturer under vintermånaderna. Du som känner för att lämna vinterkylan ett tag välja mellan flera härliga resmål. Res t.ex. till Egypten som är varmt året runt, semesterklassikern TurkietSpaniens fantastiska kanarieöar eller Portugal med sina härliga, vackra stränder.

Vi har billiga vinterresor med All Inclusive-hotell, mysiga semesterlägenheter, boenden precis vid stranden och hotell mitt i livliga semesterorter. Utbudet är stort, så att du och ditt resesällskap kan hitta den vintersemester ni drömmer om. 

En bra sak med vinterhalvåret är alla röda dagar, vilket är perfekt för en weekend eller om du vill spara in på semesterdagarna. Dessutom är barnen lediga under både sportlovet och påsklovet om du vill ta med familjen på en solig paus från kylan.