Boka tidigt-erbjudanden

Sommarens resor till årets bästa priser

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Boka tidigt

Boka din semester med stor boka tidigt-rabatt.

Fördelen med att bokar solsemestern tidigt är att du har det största utbudet och tack vare våra boka tidigt-rabatter, även det bästa priset. 

När kan jag boka min resa?

Redan i december och januari är hela utbudet för sommaren bokningsbart på hemsidan. Passa på att boka din drömsemester till Turkiet, Grekland, Spanien, Bulgarien eller något annat av våra underbara resmål med en ordentlig tidig bokningsrabatt. 

Boka din semester med boka tidigt-rabatt

Hitta din drömresa hos Sunweb

Luta dig tillbaka och föreställ dig din drömsemester. Kanske startar du morgonen med en välsorterad frukostbuffé, känner morgonsolens strålar mot ansiktet medans du dricker en kopp kaffe. Därefter väntar en bekväm solstol och den välkända utsikten av den inbjudande turkosa poolen, medan du låter din ljudbok föra dig iväg till en annan värld. Dagen avrundas med en promenad på stranden i solnedgången, hand i hand med någon du älskar.

Det är dags att boka ditt nästa semesterminne, och om du gör det nu får du dessutom boka tidigt-rabatt. Vi har något för dig, oavsett om du drömmer om fascinerande natur och kultur på någon av de populära grekiska öarna, imponerande All Inclusive-hotell i Turkiet eller läckra tapas och kall sangria på en av uteserveringarna i Spanien. Du kan också resa till Egypten och uppleva några av världens mest färgstarka fiskar på snorklingsturer utanför Röda havets kust, eller så kan du njuta av solen från en solstol på en av Bulgariens gyllene sandstränder.

Billiga resor med boka tidigt-erbjudanden

Det finns många fördelar att boka i god tid. En är att utbudet är som störst, samtidigt som priserna tenderar att öka i takt med att rummen säljer slut. Redan när hösten kommer till Sverige börjar många planera för kommande semester. Om du vill vara säker på att få din plats i solen på ditt favorithotell kan det vara värt att boka din semester nu. Just nu har vi extra rabatter på många populära hotell och resmål.

Fördela med att boka tidigt

  • Få det bästa priset på ditt drömhotell
  • De bästa rummen bokas upp först
  • Undvik kraftiga prishöjningar på flygresan
  • Boka med rabatt och få mer semester för pengarna
  • Res bekymmersfritt med våra garantier