Skidresor med firman

Glöm bort trista konferensresor. Bjud dina medarbetare eller kunder på en oförglömlig konferensresa i snöiga Alperna och kombinera nytta med skidåkning. Vi har lång erfarenhet av att arrangera firmaturer och större gruppskidresor till Alperna. Föreställ dig att spendera dagen med solklar klarblå himmel i pisten och på eftermiddagen hålla konferens nere i byn med teambuilding, aktiviteter och god mat.

Våra firmaturer till Alperna kan arrangeras med egen transport, flyg eller buss. Vi har ett stort urval av resmål och hotell, vilket gör att vi kan ge er en skidresa för ert företag, som passar era specifika önskemål. Ni hittar skidresorna via vår hemsida, men får även gärna ringa oss så att vi kan hjälpa er hitta en skidresa som passar just era önskemål.

Sunweb gör firmaturen smidig

Våra guider nere på destinationen hjälper dig med allt praktiskt på plats, exempelvis fixar de med konferenslokaler som ni förbokat och ser till att ni får ut välkomstmaterial, liftkort och nycklar vid ankomst. Den lokala guiden kan alltid hjälpa till om ni har några frågor eller behöver tips eller vägbeskrivningar till något. Vill ni göra en kort konferensresa från t.ex. torsdag till söndag kan vi även hjälpa er med detta. Läs gärna mer om våra kortresor här.

När ni beställt resa via oss kan ni enkelt administrera resan via Min bokning. Här kan ni också göra tillval som exempelvis hyra skidutrustning, skidtransport med mera. Betalningen av företagsresan kan enkelt göras med olika betalningsmetoder som direktbetalning med kort, faktura eller banköverföring.

Därför bör du göra firmaturen med Sunweb!

  • Över 20 års erfarenhet som researrangör
  • Möjlighet för kortresor
  • Ett stort urval av boende och destinationer
  • Prisvärda resor
  • Liftkort ingår i alla resor
  • Guide på plats
Till toppen