Tillbaka

Resor till Bijela

Destination image

Populärt resmål för:

Äldre par
Övriga
Vänner
Soloresa

Resor till Bijela

Den lilla kustbyn Bijela ligger intill den förtrollande Kotorbukten i Montenegro, som är en av de vackraste bukterna i Europa. Bakom staden breder de grönskande bergslandskapet ut sig och skapar en grön filt runt staden. Det gröna landskapet kontrasterar vackert mot Herceg-novi buktens mörkblå vatten, och den unika naturen gör Bejela till ett självklart resmål för alla som uppskattar lugn och ro i vacker natur. I Bijela finns ett antal butiker och en handfull lokala kaféer och restauranger.

Området runt Bijela har varit bebott sedan antiken och i området runt Kotorbukten ligger charmiga och autentiska medeltida städer, där du kan uppleva historien i de smala gatorna, vackra kyrkor och kloster.

Vill du ha ett större utbud av restauranger och underhållning är det bara en 20 minuters bilresa till den större staden Herceg Novi. I centrala Bijela ligger stadens lilla strand som är en underbar plats att koppla av på i solen och ta ett dopp i viken. Intill stranden ligger också en liten småbåtshamn där du kan åka ut på en tur i Kotorbukten.

Från Bijela har du också bara 60 km till den kroatiska staden Dubrovnik - en av världens vackraste kuststäder. Staden har en välförtjänt plats på världsarvslistan UNESCO, och en promenad genom Dubrovnik är en resa till en annan tid. I den vackra stadskärnan kommer du att kunna se stora katedraler, romantiska fontäner och imponerande barockpalats. Dubrovnik lockar varje år många besökare och under de senaste åren har staden fått förnyad berömmelse tack vare att den valts som inspelningsplats för den berömda TV-serien Game of Thrones.

 

Res med Sunweb till Bijela

Sunweb erbjuder både billiga och bra All Inclusive-hotell och lägenheter med pentry där du kan laga de egna semestermåltiderna. På resor till Bijela med Sunweb ingår alltid flyg, transfer och hotell. Transfern mellan Dubrovniks flygplats och Montenegro kan ta upp till 3 timmar extra p.g.a gränskontroller. Sunweb har inga guider på destinationen.

Läs mer Läs mindre
Resor till Bijela

Flyginformation

Flygbolag och restider
Köpenhamn Kastrup:

Sunweb flyger från Köpenhamn till Dubrovnik på onsdagar och lördagar med Norwegian.

Flyg och biljetter

Flygresan tar ca 2 timmar och 55 minuter. Flygtider kan ändras och vi anger därför preliminära flygtider, när flygtider sätts, finns de också på vår hemsida, gör de inte det har inte vi fått dem än. Du kan lägga till bagage i bokningssteg 1 och priset för detta varierar mellan olika flygbolag.

Vi rekommenderar att du är på flygplatsen 2 timmar innan avgång, incheckningen stänger 45 minuter före avgång.

Resedokument ska skrivas ut och tas med på resan. På biljetten anges avgångs och ankomsttider i lokaltider, hotellreservation, måltider, transfer mellan flygplatsen och hotellet och bagage. Du får ditt boarding-pass och stolsnummer på flygplatsen. Var extra uppmärksam på avresetiderna vid sena avgångar – kom ihåg att datumet ändras vid midnatt.

Ankomst och transfer

När du anländer på destinationen och har gått igenom tull och bagageutlämningen möts du upp av våra guider eller en representant från Sunweb. Här får du vårt välkomstbrev med reseinformation samt utflyktsprogram och visas till din transferbuss.

Transfer ingår alltid i våra priser när du bokar en paketresa med flyg och hotell hos Sunweb. Transfern genomförs med antingen vanlig buss, minibuss eller taxi och körs av lokalt anställda. I vissa fall kommer det också finnas en skandinavisk guide med på bussen.

Transfertider:
  • Bijela: ca 60 minuter
  • Herceg Novi: ca 40 minuter

Observera att angivna tidtabeller för transfer är exklusive eventuella stopp för måltider, toalettbesök och gäster som ska av på hotell längs vägen.

Temperatur per månad

Karta

Till toppen