Julresor

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Reseperioder
  4. Jul

På skidsemester under jullovet

Fira en vit jul

Få den perfekta julstämningen under jullovet med massor av skidåkning och kul i snön! Eller vad sägs om en nyårsafton som startar i pisterna? Se vårt omfattande utbud av skidresor under jullovet!

Att fira jul hemma är alltid trevligt, men det är ännu bättre med en skidresa under jullovet. Inga obligatoriska släktmiddagar och du kan njuta av skidåkning dagarna igenom med dina nära och kära. Överallt möts du av stämningsfull belysning, pynt och framför allt snön som ger en nästan magisk julkänsla.

Alperna bjuder inte bara på fantastisk skidåkning, utan även väldigt god mat och det finns inget bättre sätt att fira jul med familjen, än att susa ner för snötäckta backar på dagen och njuta av en varm dryck framför öppen spis på eftermiddagen.

Drömmer du också om en vit jul? Boka då en fantastisk skidsemester med Sunweb till konkurrenskraftiga priser, som alltid inkluderar liftkort. Ta en titt på vårt omfattande utbud av hotell, lägenheter och chalet i Frankrike, Österrike, Italien, Andorra eller Schweiz under julen.

Nyårsafton

Vill du fira nyår i snötäckta omgivningar? Se vårt omfattande utbud av skidresor under nyårsafton!

Vart vill du fira jul?

Njut av snö och det utsökta franska köket.
I Österrike kan du fira en mycket mysig jul med den bästa afterskin!
De pittoreska italienska byarna är perfekta för skidåkning under julen.

Hitta din julresa

Julfirande med massor av skidåkning

Njut av julledigheten på bästa sätt med skidåkning under dagen och kanske ett traditionellt julfirande på kvällen. Vi har flera billiga skidresor över julen som gör att du säkert kan komma iväg och njuta av mycket skidåkning. Mys upp tillsammans framför en den sprakande öppna spisen i en autentisk timmerstuga omgiven av ett tjockt snötäcke, och glöm inte packa tomtedräkten. 

Hur du än väljer att fira din jul har vi billiga skidresor anpassade efter dina önskemål. Många av våra hotell serverar dessutom speciella julmenyer så att du inte går miste om det goda julbordet. Kombinera detta med fantastisk skidåkning och ett billigt Sunweb pris så har du den perfekta skidresan!