Påskresor

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Reseperioder
  4. Påskresor

Åk på skidresa under påsk

En skidsemester under påskhelgen ger dig möjlighet att njuta av den unika kombinationen av solsken och snötäckta backar. Finns det något bättre än en härlig lunch i solen på en vacker bergstopp följt av några timmar i backen? När du reser under påsklovet finns det mer utrymme i backarna och det finns goda chanser att hitta bra erbjudanden i de populära skidområdena i bland annat Frankrike och Österrike där liftkortet alltid ingår.

Skolornas påsklov 2025 ligger i vecka 16. Påsklovet börjar på måndagen den 14 april och slutar på söndagen den 20 april. Men du kan redan nu boka din semester från vårt breda utbud av skidsemestrar under påsk.

Hitta din skidresa i påsk

Hitta din skidsemester i påsk

Om du reser med Sunweb för en skidsemester i påsk 2025 kan du välja bland ett brett utbud av hotell och lägenheter. Den avslappnade stämningen och det stora utrymmet i backarna gör påsken till den perfekta tiden för en skidsemester med familjen. Reser du med ett stort kompisgäng har vi ett stort urval av stugor med plats för alla. Om du inte vill laga mat själv erbjuder många av våra hotell möjlighet att boka med halvpension och All Inclusive. Då får du mer tid över till att utforska backarna och njuta av mysiga stunder med dina nära och kära.

Skidsemester i påsk med hög snösäkerhet

Den högsta snösäkerheten under påsken finns i områden på hög höjd. Du kan välja ett av de många glaciärområdena i Alperna, t.ex. de franska skidområdena Les Deux Alpes och Tignes, som båda har hög snösäkerhet tack vare en glaciär. Du hittar fantastiska skidsemestrar inklusive liftkort till populära orter som Val Thorens, St Anton, Les Deux Alpes, Mayrhofen och Kaprun, som alla har skidgaranti fram till slutet av april.