Transatlantisk kryssning

En transatlantisk kryssning är en resa över Atlanten, vanligtvis mellan Nordamerika och Europa. Dess kryssningar brukar ta cirka två veckor och du kommer tillbringa flera dagar i följd till sjöss. Det ger dig gott om tid att njuta av det bästa ett kryssningsfartyg har att erbjuda ombord.

Transatlantisk kryssning

En transatlantisk kryssning är en semester som många har på sin önskelista. Resan korsar två kontinenter och erbjuder en avkopplande och sofistikerad återblick till kryssningarnas guldålder. En transatlantisk kryssning är ett populärt val för dem som letar efter en avkopplande men ändå stilfull semester. Eftersom den tar längre tid och endast stannar vid ett begränsat antal hamnar är priserna på dessa kryssningar ofta lite lägre. Söker du en extremt avkopplande semester där varje liten detalj tas om hand är den här kryssningen precis något för dig.

Upplev lugn och ro på en transatlantisk kryssning.

På hösten tar en transatlantisk kryssning dig från Europa till Nord och Sydamerika. Eller njut av resan i motsatt riktning på våren. Med flera dagar i följd till sjöss är en transatlantisk kryssning optimalt för lugn och ro.

Hittade