Boenden i Alperna

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Boende & måltider

Typ av boende & inkluderade måltider

Föredrar du en skidsemester med inkluderade måltider så att du kan maximera din tid i backen och slippa lägga tid på matlagning? Kanske är just matlagningen en tradition på den årliga skidresan med familjen? Hos Sunweb hittar du ett brett utbud av paketresor med val av transport, typ av boende, inkluderade måltider samt liftkort i Österrikes, Italiens, Schweiz och Frankrikes populäraste skidområden. Du kan välja mellan lägenheter, chalet och  hotell där All Inclusive, halvpension eller frukost ingår.

Hitta ditt boende i Alperna

Skidsemester med boende och måltider

På en skidsemester utan inkluderade måltider är det ofta möjligt att välja till frukost, så att du kan börja dagen med en god måltid. Resten av dagens måltider är ditt eget ansvar. En skidsemester med frukost är därför särskilt lämplig om du vill äta lunch i backen och besöka några lokala restauranger på kvällen.

Om du väljer en skidsemester med halvpension kan du förvänta dig att frukost och middag ingår i maten. Det betyder att du inte behöver planera de flesta av dagens måltider. Du har också möjlighet att äta lunch på någon av de mysiga restaurangerna som du hittar i backarna.

På en skidsemester med All Inclusive kan du skippa matlagningen och tillbringa mer tid i backen. Frukost, lunch och middag ingår i din semester. Så du behöver inte oroa dig för matlagning eller extra utgifter och kan fokusera helt på din skidåkning.

Ett boende som passar din resa

Om du söker en mysig semesterlägenhet för semestern eller ett trevlig hotell där ni kan koppla av efter dagens skidäventyr har vi gott om alternativ på alla våra destinationer. Är du ute efter ett mer traditionellt chalet rekommenderar vi en resa till Frankrike eller Österrike där utbudet är som störst för just chalet.