Skidsemester i chalet

Med inkluderat liftkort

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Boende & måltider
  4. Chalet

Chalet i Alperna

Ett chalet är utan tvekan det bästa, och för vissa, det enda sättet att uppleva en traditionell skidresa med nära vänner eller familj.

Alla chalet som vi erbjuder är i utmärkt skick och ger dig den där hemtrevliga känslan när du semestrar i Alperna. Våra Chalet i Frankrike och Österrike är mycket populära och bokas ofta upp tidigt, så passa på att boka medans de finns kvar.

Varför väljer man chalet?

Efter en dags härlig skid- och snowboardåkning tillsammans kan ni koppla framför en rustik öppen spis som ger den autentiska alpstämningen. Chalet har dessutom ofta lyxiga anläggningar som bastu, jacuzzi, bra Wi-Fi och panoramautsikt över bergen.

Hur väljer man rätt Chalet för sin grupp?

Genom att använda filterna nedan kan du begränsa din sökning. Du kan välja att bo nära restauranger och butiker i centrum eller bo precis vi pisten och åka rakt ut från ytterdörren.

Välj mellan bekvämligheten av halvpension eller om du föredrar flexibiliteten av att laga måltiderna själv. Vårt stora utbud gör att du kan hitta chalet för 4 upp till 15+ personer, och garanterat ett som passar dig.

Vilken tid på året är det bäst att bo i chalet?  

Chalet är det perfekta valet oavsett när på skidsäsongen du vill åka. Många väljer att åka iväg med familjen under skolornas sportlov eftersom det är snösäkert och under påsken för att få det härliga vårvädret. Vill du prova något extra speciellt rekommenderar vi att boka över julen. Spendera ledigheten med att dricka glögg i pisten och vakna upp till en vit jul. Om du föredrar nyårsaftons festligheter, vet de hur man firar i Alperna.

På vilka destinationer hittar jag chalet? 

Vi på Sunweb erbjuder fantastiska chalet på populära skidorter över hela Frankrike och Österrike, som exempelvis Les Deux AlpesVal Thorens och Mayrhofen or lite mindre lugnare orter som Les Sybelles och Wagrain

Är det dyrt med Chalet?

Inte om du bokar med Sunweb. Vi är övertygade om att vi har de bästa erbjudandena och därför kommer Sunweb att återbetala skillnaden om du bokar ett chalet med egen transport och hittar samma semester till ett lägre pris. Det är vår lägsta prisgaranti. Dessutom ingår alltid liftkort, oavsett vilken chalet-semester du bokar. Det betyder att du betalar mindre och får åka mer.

 

Alla våra chalet