Kryssning Genua

Genua

Genua, födelseplatsen för upptäcktsresanden Christopher Columbus. Det kan inte finnas en mer passande utgångspunkt för en kryssning i Medelhavet.

Kryssningsdestination Genua

Genua är Italiens äldsta och största hamnstad som ligger vackert i en vik på den italienska rivieran. Häpna över de många renässanspalatsen som har gett staden smeknamnet "La Superba". Strosa runt på de smala, medeltida gatorna och gränderna och njut av den allra bästa penne med pesto på ett trottoarkafé i hamnen. Här finns också bra shopping med otaliga små butiker, moderna kedjor, trendiga modebutiker och chica varuhus.  

Förutom sitt rika förflutna så har Genua även massor av modern arkitektur. Missa inte att besöka Acquario di Genova som är ett av Europas största akvarier där du kan beundra över 600 olika marina djur från delfiner, hajar och vackert färgade tropiska fiskar. Genua är absolut ett måste på din soldränkta Medelhavskryssning.

Attraktioner på din kryssning i Genua

Acquario di Genova
Palazzo Reale
Porto Antico
Via Garibaldi

Acquario di Genova

Delfiner, hajar och rockor är bara tre av över 6000 arter som visas på ett av Europas största akvarium. Ett måste i Genua.

Hittade

Andra destinationer