Världskryssning

Upptäck de vackraste platserna på jorden

En världskryssning är fullspäckad med oförglömliga stunder både ombord och i land. Komforten och bekvämligheten ombord på ditt kryssningsfartyg, det omfattande utbudet av aktiviteter och underhållning, allt detta på jordens vackraste platser. En världskryssning är verkligen en resa för livet.

De bästa kryssningsrederierna för en världskryssning

Flera av bolagen är kända för deras magnifika världskryssningar. Se här och boka din kryssningssemester snabbt och enkelt med Sunweb!

Varför en världskryssning ger den allra bästa reseupplevelsen

Ett äventyr för livet
Ingenting slår upplevelsen av en världskryssning. Det trevliga atmosfären bland gästerna, delade upplevelser över hela världen och festerna både ombord och i land gör en världskryssning till ett riktigt äventyr. Alla borde få uppleva det här minst en gång i livet.

Exklusiva upplevelser
Kom ombord och njut av speciella aktiviteter under den här episka resan. Över 50 internationella underhållare kommer att hålla dig sysselsatt med dagliga coctail- och temafester, lokala folkloreshower, speciella officersmiddagar, matlagningskurser med världens bästa kockar och så mycket mer.

Fräscha smaker och värdsliga kryddor
De superfräscha rätterna tillagade av kändiskockar med regionala ingredienser är absolut aptitretande. Förutom de karaktäristiska rätterna som kryssningsfartygen är kända för bjuds du här på smaker och influenser från de traditionella köken på dina resmål. Se inte bara de vackraste platserna utan prova dem också med de mest läckra, värdsliga smakerna.

Oförglömliga hamnar

Du kommer inte bara besöka världens mest kända städer som Dubai och Sydney men får också möjlighet att kliva i land på mindre hamnar som romantiska Venedig, Ashdod i Israel och Mindelo på Kar Verde.

Boka din kryssninssemester snabbt och enkelt med Sunweb

Se aktuella listor över världskryssningar nedan. Vi har gjort detta urval för fartyg och rederier som för närvarande erbjuder världskryssningar som tar dig till olika hav och kontinenter med minst 40 nätter.

Hittade