Medelhavskryssning - Barcelona

Barcelona

Kryssa till magnifika Barcelona med sin blandning av soliga stränder, progressiva arkitektur och världsberömda restauranger.

Kryssning från Barcelona

Den katalanske arkitekten Antoni Gaudí har lämnat sin modernistiska signatur över hela staden medan de historiska torgen i det gotiska distriktet förblir utsmyckade med medeltida skatter. Upptäck Güellparken nyckfulla trädgårdar eller gå en matlagningskurs med lokala specialiteter. Beundra konstsamlingar med Picasso och Miro eller ta en linbana till toppen av Montjuïckullen och njut av utsikten över staden. En Medelhavskryssning till Barcelona förblir oförglömlig!

Med inte mindre än sju stränder på flera kilometer är Barcelona känt för några av världens bästa sol- och havsäventyr. Koppla av vid kusten, paddla kajak i det djupblå vattnet eller boka in en fisketur för chansen att fånga tonfisk, svärdfisk eller spjutfisk.

Sevärheter på din kryssning i Barcelona!

La Sagrada Família
Gotiska kvarteren
Casa Milà
La Rambla

La Sagrada Família

Basilikan La Sagrada Familia ligger i den norra delen av staden och dominerar omgivningarna med sina 18 torn som reser sig över alla byggnaderna. Den här imponerande byggnaden är en av de mest okonventionella kyrkorna i Europa och finns med på UNESCO:s världsarvslista.

Hittade

Andra destinationer