Julkryssningar

Njut av en julkryssning

Tillbringa din jul på en kryssningssemester fylld med aktiviteter, avkoppling och minnesvärda ögonblick. En lyxig julkryssning garanterar ge en oförglömlig semester för hela familjen.

Skäm bort dig på spa när barnen röjer runt i barnzonen, tonåringarna minglar med sina kamrater på Teens Club och morföräldrarna njuter av stämningsfull familjemiddag med levande musik. För julafton välj en festlig julföreställning på en av många teatrar till havs eller bege dig upp på fartygets tak och se en julfilm under stjärnhimlen. Det är vad vi kallar för firande!

Jul på en kryssning

Avlägsna julkryssningar

Fly vintern och kylan med en kryssning till de soligaste resmålen i världen. Julen är den perfekta tiden för en lång kryssning till ett tropiskt paradis, från en äventyrlig resa till Australien och Nya Zeeland till att inhämta kultur i Sydostasien. Eller kommer du tillbringa semestern på de vita sandstränderna i Karibien.?

Jul i Karibien

Ett en-gång-i-livet jullov

Sugen på att tillbringa julen på de mest överdådiga platserna på jorden? Julen är en perfekt tid för en kryssning till Mellanöstern. Välkomna in det nya året med förbluffande fyrverkerier i Dubai, futuristiska Abu Dhabi och med atmosfären av Tusen och en natt i Oman. Det här är en resa som som kommer vara med dig för alltid!

Julkryssning till Emiraterna

Julkryssning

Övriga härliga resmål för jullovet är:

Fira den bästa tiden på året med en julkryssning

Upplev en oförglömlig kryssning med en av många julkryssningar och sjunk in i julstämningen på de mest spektakulära resmålen i världen.

Ta ett år ledigt från att oroa dig för alla förberedelser och städning och låt Michelinkockar överraska dig med kulinariska höjdpunkter istället! Njut av julstämningen med julgranar, stämningsfullt ljus och praktfulla dekorationer. Sjung med i julsånger, häpna över julföreställningar på teatrarna ombord och välkomna tomten när han kommer för ett speciellt besök till alla glada barn som firar jul till sjöss.


TIPS: Höstlovs- och påsklovskryssningar rekommenderas också starkt.

Boka din Julkryssning snabbt och enkelt med Sunweb!

Se aktuella kryssningserbjudanden.

Hittade