Resor för singelföräldrar

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. En vuxen med barn

Hotell anpassade för singelföräldrar

Hitta en solresa som är skräddarsydd för singelföräldrar där du och barnen kan skapa oförglömliga minnen tillsammans. Njut av ögonblick fyllda av spänning, glädje och framför allt avkoppling.  

Vi förstår att varje familj är unik, och därför har vi ett urval av hotell anpassade både barn och vuxnas semesterintressen. Många hotell har barnklubbar, underhållning eller roliga vattenrutschbanor så att de små kan leka och skaffa nya semesterkompisar. Flera hotell erbjuder dessutom barnrabatt även för hotellbokningar med endast en vuxen.  

Skräddarsydd semester för ensamstående föräldrar

En av de viktigaste faktorerna för en lyckad semester är boendet. Vi väljer noggrant ut hotell och resorts som erbjuder prisvärd kvalitet och en avslappnad atmosfär. Barnvänliga faciliteter och aktiviteter är viktigt när man åker på semester med barn, och särskilt som singelförälder.

Vi förstår att planering kan vara utmanande och gjort vårt bästa för att göra din resa så stressfri som möjligt. Hotellen har ofta gott om roliga aktiviteter, barnvänliga all inclusive-alternativ och wellness-avdelningar där du kan får den avkoppling du förtjänar. Du får mer tid för avkoppling, spontana äventyr och kvalitetstid tillsammans.

Säkerhet och trygghet Hela Vägen

Vi värdesätter säkerhet och trygghet högt. Vårt team av resespecialister och guider finns alltid till hands för att säkerställa att er resa går smidigt. Vi har även inkluderat noga utvalda destinationer som är kända för sin gästfrihet Turkiets sydkust och Greklands vackra öar.

Ge dig själva och dina barn en fantastisk upplevelse och boka er drömsemester med oss. Låt oss ta hand om alla detaljer medan ni fokuserar på att skapa minnen tillsammans. Kontakta vårt team av resespecialister för att skräddarsy er perfekta resa för din familj.