Nyårsresor

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Reseperioder
  4. Nyår

Skidresor över nyår

Föreställ dig en stjärnklar natthimmel och alptopparna som en kuliss, endast upplyst av sprakande fyrverkerier. Med våra billiga skidresor över nyår kan du resa till Alperna och fira in det nya året med vänner eller familj! Här nedan hittar du alla våra skidresor med avresa innan den 31 december. 

Hitta din skidresa över nyår

Nyårsfirande med riktigt bra skidåkning

Skidresor över nyårsafton behöver inte kosta en förmögenhet. Se till att du får den skidsemester du vill ha genom att boka i god tid, vilket garanterar dig en spektakulära nyårsafton till ett billigt Sunweb pris. Med vårt stora utbud av destinationer och boende, är det inga problem att hitta rätt plats att fira nyår. Väljer du att bo på ett All Inclusive-hotell eller på ett hotell med halvpension är det inte ovanligt att det ingår nyårsmiddag för att sätta lite extra lyx på tillvaron.

Oavsett om du vill stå med dina vänner och räkna ner till tolvslaget på en livlig afterskibar eller med ett glas vin medan du bekvämt beskådar fyrverkerierna på himlen från balkongen, så har vi skidresor med riktigt bra skidåkning på våra mest populära skidorter. Nedanför har vi valt ut några perfekta boenden där du kan njuta av din nyårshelg till ett billigt pris. Som vanligt ingår liftkort i alla priser.