Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Vänner

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Resesällskap
  4. Vänner

Skidersor med vänner

Är ni ett gäng som årligen åker iväg på skidresa eller funderar du på att åka iväg på en skidresa med dina vänner för första gången? Då kan vi på Sunweb hjälpa er med att arrangera en perfekt skidresa, precis så som ni vill ha den!

Vi har ett stort urval av boenden och skidorter vilket gör att vi med trygghet kan säga att vi är helt säkra på att du kommer att hitta vad ni söker. Söker du ett chalet där ni kan bo tillsammans, ett hotell med god mat och en spa-avdelning att njuta i efter en dag i skidbacken, vild afterski, skidåkning i djup pudersnö eller en lägenhet som ligger så nära pisten att man bara klickar på skidorna utanför dörren och ger sig iväg? Oavsett vad du söker, har vi den rätta kompetensen och inte minst billiga skidresor till Frankrike, Österrike, Schweiz och Italien.


Sunweb gör skidresor med vännerna enkelt

Genom att åka på skidsemester med Sunweb blir allt mycket smidigare. Vi har guide nere på plats som bland annat ser till att nycklar, välkomstmaterial och liftkort är redo för er när ni kommer fram. Det ger även en viss trygghet att alltid veta att det finns en guide på plats om något skulle hända eller om ni undrar över något.

Eftersom vi jobbat med skidresor i över 20 år, har vi under vår resa genom åren skaffat oss många gäster och samarbetspartners, vilket gör att vi kan ge dig en riktigt billig skidresa utan att kompromissa kvalitet. Våra priser tål att jämföras och vi har alltid prisgaranti.

När du och dina vänner bokar skidresan med oss får ni tillgång till inloggningsuppgifter där var och en enkelt kan gå in och betala sin del resa. Inne på "Min bokning" kan ni administrera er skidresa och göra tillval av exempelvis skidhyra, skidtransport, skidskola och annat.

Därför ska du resa med oss!

✔ En passion för skidresor

✔ Ett stort urval av boende och destinationer

✔ Billiga resor och prisgaranti

✔ Alla resor inklusive liftkort

Hitta din skidresa med vännerna