Sportlovskryssningar 2024

Res på en sportlovskryssning

En kryssning på sportlovet? En bra idé oavsett om du längtar efter sol, är i behov av avkoppling eller har lust för äventyr. Dessutom är priserna mycket lägre än under sommaren!

Sportlov Sverige 2024

- Göteborg: 12 – 16 februari 2024

- Malmö: 19 – 23 februari 2024

- Stockholm: 26 februari – 1 mars 2024

Sportlovskryssningar

Populära kryssningsresmål på våren:

Honolulu - Sommarlovskryssning

Sol, hav, lugn och ro på sportlovet

Tidig vår är bra tid för en kryssning. Äntligen kommer du få känna de varma solstrålarna och kan ladda batteriet efter en lång och grå vinter. Ett utmärkt tillfälle eftersom det är mindre turister än på sommaren. Välj till exempel Honolulu och njut av hav och strand, se på valar eller besök Iolani Palace som det är lättare att få biljetter till den här tiden på året.

Sportlovskryssning - San Juan

Svajande palmträd och historiska platser

Vi rekommenderar att börja kryssningen i San Juan Puerto Rico. Svajande palmträd, kristallklart vatten och en historisk stadskärna. En perfekt kombination för en avkopplande semester. Ett annat bra resmål för en kryssning på sportlovet är Fort Lauderdale där du kommer inse varför Florida kallas The Sunshine State!

Boka din sportlovskryssning snabbt och enkelt med Sunweb!

Se utbudet i Sverige för sportlovskryssningar. De här kryssningarna är utvalda för avresor mellan den resedatum mellan den 12 februari och 1 mars 2024.

Hittade