Karibien

En kryssning till Karibien är en dröm som blir till verklighet! De mest fantastiska vyerna, vita stränder, tropiskt väder och de bästa drinkarna. Res från en ö till en annan medan du bor lyxigt på ditt kryssningsfartyg uppassade in i minsta detalj.

Karibien

Kryssa i Karibien

Kombinera sightseeing, sol och avkoppling med en kryssning i Karibien med att besöka de vackraste resmålen. Från de vita sandstränderna på Barbados till de frodiga regnskogarna i Belize eller de fantastiska vattenfallen på Jamaica. Eller ta en titt under vattenytan och häpnas över färgglada korallrev, valhajar och mantor. Moder Natur är som bäst i den här delen av världen.

Erbjudanden Karibien

Vart kommer din Karibienkryssning ta dig?

Simma i det azurblå havet, smutta på cocktails från en kokosnöt och njut av en härligt avslappnad atmosfär. Välkommen till Karibien! Se de populäraste Karibienkryssningarna här. .

Bästa tiden att resa på en Karibienkryssning

Med tropiska temperaturer, fantastiska stränder och öar fyllda av liv är en Karibienkryssning en attraktion året om. Ändå finns det några saker att tänka på när du ska boka. Räkna till exempel med mer regn mellan juni och november med behagliga temperaturer mellan 25 och 30 grader. Orkanrisken i Karibien är högst i september och oktober. En populär tid för en solig vintersemester är mellan december och mars. Det innebär också att priserna kan vara högre under den här tiden. Om det är din tid att resa på en kryssningssemester boka i god tid för att dra nytta av boka tidigt rabatter.

Hamnar

Hittade