Kryssning Fort Lauderdale

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale är också känt som Floridas Venedig. De många vattenvägarna gör att större delen av staden kan utforskas med båt.

Kryssningsdestination Fort Lauderdale

Med en världsberömd stad som Miami bara 40 kilometer bort kan Fort Lauderdale lätt bli förbisedd ibland, vilket är synd. Det finns så mycket att göra här i sydöstra Florida att kommer vara svårt att välja vad det blir under din Karibienkryssning. Till att börja med finns de fantastiska stränderna Dania Beach, Hollywood Beach, North Ocean Beach, Hallanda beach som alla är lika fantastiska. Ta med badhandduk, solglasögon och solskydd för att koppla av i sanden.

Nog av sol för ett tag? Besök Fort Lauderdale för 100 år sedan i Bonnet House som är en fantastisk egendom från 1920-talet. På kvällen kan du promenera längs Las Olas boulevarden för att bearbeta dina intryck och unna dig några cocktails. Eller ät en italiensk middag på Louie Bossi som är en populär restaurang även bland lokalbefolkningen. För mer äventyr hoppa i en vattentaxi som tar dig in i centrala Fort Lauderdale.

Sevärdheter på din kryssning i Fort Lauderdale

Bonnet House
Fort Lauderdale Boulevard
Riverwalk
Museum of Science and Discovery

Bonnet House

Det här historiska plantagehus med tillhörande egendom går tillbaka till 1895. Följ med på en av deras turer för att se interiören och för att få intryck av hur det var att bo här för mer än 100 år sedan.

Hittade

Andra destinationer