Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Sista minuten-resor

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista minuten

Sista minuten-erbjudanden

Har du några semesterdagar över och drömmer du om en spontan semester i sista minuten? Då har du kommit helt rätt! Här hittar du våra allra bästa sista minuten-erbjudanden till bra priser - även med All Inclusive.

Sista minuten på Sunweb innebär att du bokar resan mellan 1 - 6 veckor innan ditt avresedatum. Utöver detta är det en helt vanlig charterresa där direktflyg och boende ingår. Beroende på efterfrågan kan detta innebära att du får din sista minuten-resa till ett billigare pris. Detta påverkas bland annat av trender och väder. Dock är det inte säkert att det är billigare ju senare du bokar, så vänta inte för länge om du hittar rätt sista minuten-semester, eftersom platserna är begränsade.

Vart ska man åka i sista minuten på charter?

Resmål som till exempel Turkiet och Egypten är perfekt för en sista minuten-resa eftersom standarden ofta är mycket hög i förhållande till priset. I Bulgarien får du din sista minuten-resa till ett väldigt bra pris eftersom här generellt är förhållandevis billigt jämfört med andra europeiska semesterorter. 

Vi har många populära resmål och vi erbjuder något för alla, från mysiga semesterlägenheter till charterresor med populära 5-stjärniga lyxhotell. Du kan också ofta hitta erbjudanden med All Inclusive - du behöver inte kompromissa med kvaliteten på din semester, även om du bokar med en kort avresa. Även om du bokar i sista minuten har vi ofta ett stort urval av bra hotell, oavsett om du letar efter en romantisk semester för två eller ett av våra barnvänliga familjehotell.

Det finns mycket pengar att spara om du väljer att resa sista minuten

Om du är flexibel med ditt avresedatum kan du spara mycket pengar när du bokar din sista minuten-semester med Sunweb. Våra paketresor levereras med specificerat boende och flexibla reseperioder, så att du kan välja längden på din semester. Med oss är du garanterad en semester till bästa möjliga pris, eftersom vi hellre ger dig en fantastisk upplevelse än låter ett bra rum gå till spillo! Det är en win-win för båda parter.

Om du till exempel är upptagen med barnens skollov kan du fortfarande ha turen att hitta din drömsemester i vårt urval av sommarerbjudanden. Om du föredrar en varm resa under de kallare månaderna på året kan du hitta ett stort urval av resor för din vintersemester.