Sista minuten-resor

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten

Sista minuten-erbjudanden

Har du några semesterdagar över, behöver du en spontansemester eller känner du bara för ett miljöombyte? Då har du kommit rätt! Här hittar du våra sista minuten-resor till Europas soligaste semesterorter.

Vad innebär sista minuten?

Det innebär att du bokar resan mellan 1 - 6 veckor innan ditt avresedatum. Beroende på efterfrågan kan detta innebära att du får din sista minuten semester till ett billigare pris. Detta påverkas bland annat av trender och väder. Dock är det inte säkert att det är billigare ju senare du bokar, så vänta inte för länge om du hittar rätt erbjudande, eftersom platserna är begränsade.

En sista minuten-resa med Sunweb är precis som en vanlig charterresa, där det ingår direktflyg till ditt resmål, hotell och alla våra garantier som vi har valt att kalla Semesterfaktor 100. Det betyder att du täcks av en rad garantier, som gör att du kan koppla av från bokning till hemresa. 

Vi har sista minuten-resor till de vackraste resmålen i Turkiet, Grekland, Spanien och Portugal. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg och hotell. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser. Självklart har vi fortfarande massor av härlig semesterresor under resten av året.

Samma semester, bättre pris

Sista minuten eller restresor, som det även kallas, är perfekt för dig som vill ha din semester billigt och är beredd att vänta på rätt erbjudande. Anledningen till att sista minuten-resor ofta har ett lägre pris är för att flygbolagen och hotellen sänker priserna nära avresa i hopp om att fylla tomma rum och flygstolar. Letar du efter en semester, men har inte hittat en till rätt pris? Då kan du säkert hitta en bland våra billiga sista minuten-resor!
    
Resmål som t.ex. Turkiet och Egypten är perfekt för en sista minuten-resa eftersom standarden ofta är mycket hög i förhållande till priset.
II Bulgarien får du din sista minuten-resa till ett väldigt bra pris eftersom här generellt är förhållandevis billigt jämfört med andra europeiska semesterorter. 

Har du några semesterdagar över och inte kan ta ledigt en hel vecka kan det vara väl värt att överväga en sista minuten-kortresa eller -weekend. Eftersom priset är lågt har du då möjlighet besöka fler underbara platser för din semesterbudget.