Sista minuten-resor

Fynda bland våra billiga sista minuten-resor till värmen

Har du några semesterdagar över, behöver du en spontansemester eller känner du bara för ett miljöombyte? Då har du kommit rätt! Här hittar du våra sista minuten-resor till Europas soligaste semesterorter.

Samma semester, men till bättre pris

Har du skjutit upp årets solsemester för att du inte har hittat en till rätt pris? Då kan det löna sig att boka en sista minuten-resa, eftersom dessa ofta har stora rabatter och avresan ligger närmre i tiden. Detta är ett perfekt tillfälle att gör den där resan som du har drömt om men inte haft råd till eller bara sätta lite extra guldkant på din solsemester. Flera av resorna har avgång inom några veckor och löna sig att hålla koll kontinuerligt för att göra riktiga fynd på solresor till bland annat, Kreta, Teneriffa, Alanya eller någon av våra andra över 100 destinationer.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra solresor ingår alltid flyg, transfer och hotell, men vi erbjuder även endast flygresor. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Till toppen