Sista minuten-resor

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten

Res billigare med sista minuten

Har du några semesterdagar över, behöver du en spontansemester eller känner du bara för ett miljöombyte? Då har du kommit rätt! Här hittar du våra sista minuten-resor till Europas soligaste semesterorter. 

Vi erbjuder sista minuten-resor till Turkiet, Grekland, Spanien, Egypten, Bulgarien, Portugal och Cypern. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Sista minuten-resor till:

Samma semester, bättre pris

Sista minuten eller restresor, som det även kallas, är perfekt för dig som vill ha din semester billigt och är beredd att vänta på rätt erbjudande. Anledningen att sista minuten-resor ofta har ett lägre pris är för att flygbolagen och hotellen sänker priserna nära avresa i hopp om att fylla tomma rum och flygstolar. Letar du efter en semester, men har inte hittat en till rätt pris? Då är en kan du säkert hitta en bland våra billiga sista minuten-resor!
    
Resmål som t.ex. Turkiet och Egypten är perfekt för en sista minuten-resa eftersom standarden ofta är mycket hög i förhållande till priset.
I Bulgarien får du som din sista minuten-resa till ett väldigt bra pris eftersom här generellt är förhållandevis billigt jämfört med andra europeiska semesterorter. 

Har du några semesterdagar över och inte kan ta ledigt en hel vecka kan det vara väl värt att överväga en sista minuten-kortresa eller -weekend. Eftersom priset är lågt har du då möjlighet besöka fler underbara platser för din semesterbudget.