Kryssning Stockholm

Stockholm

Det är något alldeles speciellt med Stockholm, Sveriges huvudstad och pulserande hjärta. En intellektuell stad som Berlin och med kulturföremål som Rom. På en kryssning i Skandinavien är Stockholm lite som en joker. Staden är ledande inom designvärlden och har satt skandinavisk minimalism på kartan.

Kryssningssemester från Stockholm

Stockholm har en rad museer, historiska byggnader och utsökt mat spritt över de 14 sammanlänkande öarna som bildar staden. Stockholm är också en pionjär inom mat scenen där dyrbara delikatesser blandas med jordnära street food.

Trots att Stockholm har funnits sedan 1200-talet förenar staden historien med en levande, modern energi. Under din kryssning och ditt besök i Stockholm ta en promenad på kullerstensgatorna i Gamla stan. Tillbringa en eftermiddag på Nationalmuseum eller Vasamuseet så lämnar du med mer kunskap och inblick i vikingarna och den svenska konsten.

Sveriges huvudstad Stockholm är ett perfekt resmål att besöka på din Östersjökryssning.

Sevärdheter på din kryssningssemester i Stockholm

Gamla stan Stockholm
Vasa Museet Stockholm
National Museet
Stockholms Slott
Skansen Stockholm

Gamla stan Stockholm

Det skulle vara märkligt att anlända till Stockholm och inte besöka Gamla stan, den historiska stadskärnan. Promenera runt kullerstensgatorna omgivna av hundratals år av historia och byggnader men även restauranger, gallerier och kaféer för dig att utforska.

Hittade

Andra destinationer