Holland America Line
11

Holland America Line

Holland America Line grundades i Rotterdam 1873 och var verksamt som ett holländskt rederi, passagerarlinje, fraktlinje och som kryssningsrederi. Idag erbjuder Holland America Line uteslutande (lyxiga) kryssningar runt om i världen. Perfekt för speciella tillfällen och för älskare av kryssningar med varierande destinationer.

Par
Ensamresenärer
Äventyrare
Lyxigt

Noggrant utvalda exklusiva resmål

Upplev nästan 150 års kryssningshistoria ombord på Holland America Lines fartyg

Medelstora fartyg, utmärkt service och en exklusiv atmosfär är vad Holland America Line representerar. I samma sekund du kommer ombord slås du av den karaktäristiska elegansen på dessa påfallande lyxfartyg. Dessutom är diskretion och personlig service högsta prioritet på Holland America Line. Njut av en kryssning full av lyx på ovanligare rutter med förtrollande vyer.

Hållbarhet Holland America Line

Gör ett medvetet val

Holland America Line och hållbarhet

Holland America Line's mission är att ge sina gäster en oförglömlig upplevelse, måna om sina anställdas välbefinnande och minimera påverkan på miljön. Holland America Line genomför en mängd aktiviteter för att minska på förbrukningsvaror inklusive plast på sina fartyg. Detta är nyckeln till deras hållbarhetsprogram ´Operation Oceans Alive'. Holland America Line ser som sitt gemensamma ansvar att begränsa deras ekologiska fotavtryck. Ju mer de lär sig desto mer förberedda är dem av utvecklingen mot en noll-effekt. Det är därför som Holland America Line har åtagit sig att minska, återanvända och återvinna samt att kassera det producerade avfallet på rätt sätt.

Läs mer om Holland America Line och hållbarhet

Holland America Line vanliga frågor

Erbjuder Sunweb också flygningar med en Holland America Line kryssning?
Kan jag också boka transfer från flygplatsen till kryssningsterminalen?
Viktif reseinformation
Vad är inkluderat och exkluderat i priset?
Hur betalar jag ombord?
Hur och när får jag mina kryssningsbiljetter?
Jag har ett funktionshinder, vad ska jag tänka på?

Fartyg

Hittade