Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Skidresor med frukost

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Boende & måltider
  4. Frukost

Boende med frukost i Alperna

För den som drömmer om den perfekta skidsemestern finns det inget bättre sätt att börja dagen än med en härlig frukost. Starta dagen full av energi, redo att ta dig an dagens pister. På sunweb erbjuder vi en mängd skidresor i Alperna med inkluderad frukost, så att du slipper ta på dig vinterkläderna och gå till butiken för att handla. 

Om du hittar ett boende som du gillar med endast boende är det ibland möjligt att lägga till frukost.

Populära destinationer för en skidsemester med inkluderad frukost

Fördelarna med att boka inkluderad frukost

När du bokar din skidsemester med inkluderad frukost hos Sunweb, kan du förvänta dig en bekväm och smidig start på dagen. Oavsett om du väljer att bo på hotell, i lägenhet eller en stuga har vi alternativ med inkluderad frukost. Genom att ha frukosten inkluderad sparar du tid på morgonen. Du behöver inte leta efter ett ställe att äta på eller planera inköp och disk – allt är redan ordnat för dig.

Våra hotell i skiddestinationer som Österrike, Frankrike och Italien erbjuder traditionella hotellfrukostar som ofta inkluderar lokala delikatesser och specialiteter. Du kan njuta av autentiska smaker samtidigt som du har all komfort du behöver.

Frukost i Österrike, Frankrike och Italien

I Österrike, Frankrike och Italien är hotellfrukosten en upplevelse i sig. I Österrike kan du vänta dig nybakat bröd, lokala ostar och pålägg, samt ett urval av yoghurt och müsli. I Frankrike kan du njuta av croissanter, färskt bageribröd och olika sylter. Italien erbjuder cappuccino, espresso och ett brett urval av bakverk som sfogliatelle och brioche. Frukosten är dagens viktigaste mål och ger dig en autentisk smak av den lokala kulturen.

Så varför inte ta din skidsemester till nästa nivå genom att välja en resa med inkluderad frukost? En god frukost är början på en fantastisk dag!