Om Sunweb

  1. Hem
  2. Om Sunweb

Vilka är vi?

På Sunweb älskar vi semestrar. Allt från förväntan och planeringen inför resan till att komma hem med resväskorna fulla av tvätt och minnen av solsken. Minnen av allt det vi gjorde tillsammans, i snön eller under solen. Nya vänner vi träffade eller gamla vänner vi återsåg. Och de små stunderna av att göra just ingenting. 

Sunweb är din researrangör online, med fokus på att erbjuda skräddarsydda paketresor året runt. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett stort utbud av resmål och boenden till marknadens bästa priser, så att du får mer semester för pengarna.

Med oss kan du åka på både sol- och skidresor till populära och unika destinationer i Sydeuropa, Nordafrika, Gran Canaria, Alperna och Pyrenéerna. 

Sunweb #creatingmemories

Vad betyder semester? Svaret är enkelt, men bara du vet vad det betyder för dig! Därför vill vi göra det så smidigt som möjligt för dig att hitta drömsemestern.

Vi ser det som vår främsta uppgift att ge dig oförglömliga semesterminnen, stunder att minnas för resten av livet. Detta gör vi genom att erbjuda den bästa servicen, kombinerat med det största utbudet, högsta kvaliteten och innovativa, tekniska lösningar.

Kort sagt, oavsett hur du väljer att fira din semester, gör vi vårt yttersta för att den ska bli så minnesvärd som möjligt!

Historien om Sunweb

Sunwebs historia sträcker sig mer än 30 år tillbaka i tiden, då holländaren Joost Romeijn grundade vad som idag är Sunweb Group. Sedan dess har vi bara fortsatt att växa. Idag åker över 1 miljon resenärer på semester med Sunweb årligen från sju europeiska länder. Det är tack vara vårt stora nätverk av samarbetspartners, flygbolag, hotellkedjor och lokala agenter, som vi stolt kan säga att vi erbjuder de bästa resorna till det bästa priset.  

För att du ska känna dig trygg när du reser med oss är vi medlem av Kammarkollegiet och har resegaranti på alla våra resor. För mer information om vad som gäller på resan, läs gärna våra resevillkor.