Costa Cruises
9

Costa Cruises

La dolce vita! Costa Cruises tar semesterkänslan från Medelhavet till dig. Ombord på lyxiga fartyg kan du njuta av det stora utbudet av faciliteter för unga och gamla medan du reser till de vackraste destinationerna. Med Costa Cruises kan du också välja en all-inclusive-vistelse. På så sätt kan du njuta av tropiska drycker och läckra (italienska) rätter under hela din semester!

Familjer
Par
Underhållning
Vattenpark
Kulinariskt
Costa Cruises familjevänlig semester

Familjevänlig semester

Costa Cruises erbjuder fantastiska kryssningar för hela familjen

I Italien kommer familjen först. Detsamma gäller för Costa Cruises fartyg där allt är inriktat på att spendera kvalitetstid med familjen. Detta återspeglas i barnklubben Squok Club och de aktiviteter som organiseras för barn mellan 3 och 17 år. Men även i utbudet av utflykter och de stora hytterna där det finns kategorier som är speciellt anpassade till familjer. Med fasta lägre priser för barn upp till 18 år är Costa Cruises ett fantastiskt rederi för kryssningssemester med familjen.

Hållbarhet Costa Cruises

Gör ett medvetet val

Costa Cruises och hållbarhet

Costa Cruises är synonymt med att uppleva en semester med respekt för miljön och de lokala samhällen du möter runt om i världen. Alla Costa Cruises aktiviteter är relaterade till hållbarhet och följer de 17 målen för hållbar utveckling som definierats av FN.

Vad innebär det att vara en ansvarsfull utforskare? Det innebär bland annat harmoni med miljön när man upptäcker nya resmål och respekt för den lokala kulturen och samhällena. Målet är att bygga en bra framtid för kommande generationers resenärer. Costa är övertygad om att deras mål inte kan nås om man inte har en vision om hållbar turism.

Läd mer om Costa Cruises och hållbarhet

Costa Cruises FAQ

Erbjuder Sunweb också flygningar med en Costa-kryssning?
Kan jag också boka transfer från flygplatsen till kryssningsterminalen?
Viktig reseinformation
Vad är inkluderat i priset?
Hur och när får jag min kryssningsbiljett?
Jag har en funktionsnedsättning eller särskilda (medicinska) behov, vad behöver jag tänka `på?

Fartyg

Hittade