Karibienkryssning - Miami

Miami

Miami är en av de populäraste hamnar för avresa i USA. Kryssningsfartygen som går härifrån reser över hela världen men främst till de populära tropiska resmålen i Karibien.

Kryssning från Miami, Florida


Om du reser till Miami för din kryssning varför inte göra det bästa och passa på att upptäcka staden. Ingen resa till Miami är komplett utan ett besök på South Beach. Det livliga nattlivet och den fantastiska stranden är ett måste. Glöm inte att besöka Little Havana för utmärkt kubansk mat och hoppas sen på Miami Trolley för enkel transport mellan attraktionerna.

Om du är konstintresserad är Miami's Wynwood Arts District förmodligen den mest intressanta delen av Florida. Det här distriktet har fyra museer, mer än 50 konstgallerier, massor av gatukonst och en mängd ateljéer som du kan besöka. Sista minuten kryssningar från Miami blir ett bestående minne tack vare de unika attraktionerna som den här världsberömda staden kan erbjuda. En perfekt plats för att starta din Karibienkryssning.

Sevärdheter på din kryssning till Miami

Miami Beach
Art Deco Historic District
Villa Vizcaya
Everglades National Park

Miami Beach

Miami Beach ligger på en barriärö och är ansluten till fastlande med en rad broar. Det är en blandning lugna stadsdelar, pulserande nattliv och vidsträckta sandstränder.

Hittade

Andra destinationer