Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Hotell med vattenrutschbanor

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. Vattenrutschbanor

Vattenruschbanor och vattenland på hotellet

På denna sida har vi samlat alla våra hotell med vattenrutschbanor och vattenland, så att stora och små kan få en oförglömlig semester med massor av lek i poolen.
Här hittar du flera hotell med stora vattenland där barnen kan spendera timmar med att susa ner för roliga vattenrutschbanor. 
 

Hotell med vattenrutschbanor eller vattenpark

Fördelar med vattenland på hotellet

Oavsett om tanken på vattenrutschbanor i alla dess färger och former får det att kittlas i magen eller ej, finns det massor av fördelar med att välja att fira familjesemestern på ett hotell med vattenpark. Alla som någon gång varit på semester med barn vet att de sällan har tålamod att ligga i solen och koppla av. Därför är ett hotell med vattenpark perfekt, eftersom barnen kan underhålla sig själv i timmar och du får lite tid att koppla av vid poolen med en bra bok.   
Varför inte utmana ”kidsen” i ett race ner för en av de branta vattenrutschbanorna? De må ha rutin, men du har tyngdlagen på din sida. Oavsett vinnare, kommer det garanterat bil ett minne för livet!
 

Var ska du åka om du älskar vattenland

Hotell med vattenrutschbanor är ganska vanligt runt om i Europa. Men om du söker stora vattenland och massor av timmars underhållning för stora som små, är Turkiet och framför allt sydkusten runt Alanya, Side och Antalya.
Här gör man allt för sina gäster och konkurrensen hotellen emellan är hög, därför är det inte ovanligt att man försöker överträffa varandra i att ha brantast vattenrutschbana eller flest attraktioner i sin park.
Liksom allt annat är hotellens vattenland lite större och mer imponerande i Egypten. Det är inte ovanligt att hela hotellet har ett tema som återspeglas i en vattenpark, så om det är något utöver det vanliga du söker är Egypten varmt rekommenderat.