Norwegian Cruise Line
19

Norwegian Cruise Line

NCL fartygen har en informell och avslappnad atmosfär och ett fantastiskt underhållningsutbud; Norwegian Cruise Line erbjuder den ultimata kryssningsupplevelsen för alla åldrar! Rederiet tar kryssningssemestern till en ny nivå tack vare sitt unika Freestyle Cruising-koncept, som ger dig ännu mer frihet och flexibilitet ombord.

Familjer
Par
Freestyle Cruising
Vattenpark
Free At Sea
Harvest Caye - Norwegian Cruise Line

Privat ö med Norwegian Cruise Line

Harvest Caye och Great Stirrup Cay i Karibien

Välkommen till paradiset! Harvest Caye är en privat ö som ägs av Norwegian Cruise Line i södra Belize. Utforska naturens skönhet och kultur i en oas på inte mindre än 75 hektar. Harvest Caye erbjuder en enorm pool, poolbar, saltvatten lagun för vattensporter, vidsträckt sandstrand och spännande utflykter som varierar från ziplining till snorkling vid världens näst största korallrev. Det här är den ultimata semestern!

En annan idyllisk ö som är exklusiv för Norwegian Cruise Line's gäster är Great Stirrup Cay på Bahamas. Hitta din zen på vita sandstränder och njut av alla sätt att att upptäcka paradiset på. Snorkla med havssköldpaddor och färgglada fiskar i det azurblå havet, paddla kajak längs med kusten eller flyg högt upp i himlen när du ziplinar över ön. Glöm inte att göra din egen delikata taco på Abaco Taco med en uppfriskande drink.

Norwegian Cruise Line - Hållbarbet

Gör ett medvetet val

Norwegian Cruise Line och hållbarhet

Norwegian Cruise Line's globala hållbarhetsprogram, Sail & Sustain, driver målet för en positiv inverkan på samhället och miljön. Norwegian Cruise Line besöker nästan 500 resmål så att deras gäster kan utforska världen och resa. Norwegian Cruise Line's existensberättigande är oskiljaktigt kopplat till bevarande och skydd av vår planet. Norwegian Cruise Line's strategi för ESG vilar på fem pelare: minska påverkan på miljön, segla säkert, skydda sina anställdas välfärd, stärka de samhällen de besöker och hantera dem ansvarsfullt och med integritet.

Läs allt om Norwegian Cruise Line och hållbarhet

Vanliga frågor Norwegian Cruise Line

Erbjuder Sunweb också flygningar med en Norwegian Cruise Line kryssning?
Kan jag också boka transfer från flygplatsen till kryssningsterminalen?
Viktig reseinformation
Vad ingår/ingår ej i priset?
Hur betalar jag ombord?
Hur och när får jag min kryssningsbiljett?
Jag har särskilda behov, vad ska jag tänka på?

Fartyg

Hittade