Påsklovskryssningar 2024

Res på en kryssning i påsk

Påsklovet är ett utmärkt tillfälle till ledighet innan sommaren. Speciellt en Medelhavskryssning är mycket populära den här tiden på året. Det har redan blivit varmt och skönt och det är lite lugnare än under sommarmånaderna. Det är också perfekt om man kan vara ledig lite längre och ta en tropisk kryssning under påsklovet.

Påsklov Sverige

- Götenborg: 2 – 5 april 2024

- Malmö: 25 – 28 mars 2024

- Stockholm: 2 – 5 april 2024

Medelhavskryssning i påsk

Medelhavskryssning i påsk

Sightseeing i Rom, uteserveringar i Barcelona och avkoppling på ljuvliga stränder i Grekland, njut av medelhavet ombord på en Medelhavskryssning. Se de vackraste platserna i södra Europa och låt dig bli bortskämd ombord på ett lyxigt kryssningsfartyg.

Medelhavskryssing i påsk

På äventyr i de norska fjordarna

Fantastiska vyer, äventyrliga utflykter och avkopplande resor längs de vackraste destinationerna. Majhelgen är den perfekta restiden för en kryssning i de norska fjordarna.

Påskkryssning i de norska fjordarna

Påskkryssning

Övriga underbara resmål för en kryssning i påsk är:

Kryssningar är perfekta för alla årets ledigheter

Det finns ingen dålig tid för att ta en kryssning. Oavsett om det är de varmare delarna som Sydeuropa eller längs de fantastiska norska fjordarna. Se vårt kryssningsutbud under skolloven som till exempel jul och höstlov. Om du vill uppleva en längre kryssning är sommaren det perfekta tillfället att göra det på.

Boka din Påsklovskryssning snabbt och enkelt med Sunweb!

Se erbjudanden för Påsklovskryssningar 2024.

Hittade