Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Skidresor på sportlovet

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Reseperioder
  4. Sportlov

Skidresor under sportlovet

Skolornas Sportlov är sträcker sig mellan 10 till 28 februari och ligger antingen vecka 7, vecka 8 eller vecka 9. För många är dessa veckor synonymt med skidsemester. På Sunweb strävar vi efter att ha det bästa urvalet av skidresor under skolornas sportlov. Här kan du vara säker på att få sällskap av många andra svenska skidentusiaster, och du kommer utan tvekan att uppleva den festliga semesteratmosfären, oavsett om du åker till Österrike, Frankrike, Italien eller Schweiz. Med mer än 200+ destinationer har vi ett av Europas största utbud av skidsemestrar. Så vad väntar du på? Boka din sportlovssemester bäst pris.

Hitta din skidresa under sportlovet

Stort urval av skidsemestrar under hela vintersäsongen

Ser du fram emot att åka skidor under Sportlovet? Sunweb erbjuder det bästa urvalet av prisvärda skidresor under skidsäsongen. Vi erbjuder paketresor med boende, liftkort och transfer till boendet, men även hur du vill ta dig till destinationen med flyg, buss eller egen bil.
Eftersom ditt liftkort alltid ingår i resan kan du ge dig ut i pisten så fort du anländer! I bokningstegen eller via vår app kan du också boka skidutrustning i flera olika kategorier. Våra partners ser till att du får det bästa priset och vägledning. Med guider på nästan alla våra destinationer kan du alltid komma i kontakt med oss om du har frågor. Ladda ner vår app för att hålla dig informerad med de senaste uppdateringarna.

Skidsemester utanför sportlovet

Vi har skidsemestrar året runt där du kan uppleva de mest populära skidområdena i Europa. Så du behöver inte känna dig begränsad av skolornas vinterlov. Det finns ofta pengar att spara om du har möjlighet att resa veckorna innan eller efter. Det finns gott om bra semesterperioder för dig och dina vänner att resa på mer flexibla datum. Ska ni åka på skidsemester i december över jul eller kanske över påsk? I slutet av säsongen finns det fantastiska evenemang, freestyletävlingar och fester.

Gruppresa under sportlovet

Om du ska åka skidor under vintersemestern kan du förvänta dig att resan blir billigare ju fler ni är. Det beror på att många skidorter utformar sina hotell som lägenheter med plats för 2-8 personer. Priset för ditt boende beräknas därför per person och delas lika mellan resenärerna. Om du hyr en stuga kan du ibland få plats med upp till 12 personer. Om ni planerar en gruppresa under sportlovet kan du läsa mer om gruppresor här.