HöstresorHöstresor

Res till solen i höst

Känner du att sommaren gärna kunde ha varat en vecka extra? Ingen fara, vi erbjuder höstresor till förmånliga priser under skolornas höstlov. Ibland lovar den svenska sommaren mer än vad den kan leverera, och då kan det vara skönt att ha en höstresa att se fram emot. Så när löven hemma börjar bli gula kan du åka iväg där det är grönt året om.

Hitta höstresan till bästa pris

Veckan för höstlovet är en av de mest bokade resveckorna på året, därför kan det vara en god idé att boka höstresor redan på våren. Du får du dessutom resan till ett bättre pris eftersom många av våra resor har stora boka tidigt-rabatter. Ett annat tips är att vara flexibel med resdagar. Det kan till exempel löna sig att avresa på veckodagar istället för till helgen. Du kan även spara mycket på att resa veckorna före och efter höstlovet då priserna generellt är betydligt lägre.

Restips i höstmörkret

Sunweb erbjuder höstresor till Spanien och Greklands populäraste semesterorter under skolornas höstlov med flexibla reslängder och resedatum, så att du kan bestämma när och hur länge du vill resa. Ett hett tips är kanarieöarna Gran Canaria och Egypten som tack vare sin närheten till ekvatorn har ett underbart klimat på hösten. När du reser med Sunweb ingår dessutom alltid flyg, transfer, hotell och guideservice.

Till toppen