Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Höstresor

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Höstresor

Prisvärda charterresor under hösten

Att resa söderut på höstlovet är det perfekta sättet att ge dig själv och din familj en välförtjänt paus från vardagen och det gråa höstvädret. Vad sägs om ett av våra familjehotell med vattenrutschbanor i Spanien eller en avkopplande solsemester med din partner på ett all inclusive-hotell på Turkiets sydkust? Oavsett vilken drömsemester du söker har vi den bästa höstresan för dig. Om du inte har bokat din semester i god tid hittar du ett stort urval av bra erbjudanden för höstlovet här på Sunweb.

Hitta din höstresa

Njut av solen under höstlovet 2024

Är du ute efter läckra All Inclusive-hotell, mysiga semesterlägenheter eller en avkopplande vuxensemester? Om du vill vara säker på att få en plats i värmen när höstvindarna kommer rekommenderar vi att du bokar din höstlovsresa i god tid. Om du inte har bokat din semester i god tid hittar vi även ett stort urval av prisvärda sista minuten-resor på Sunweb.

Vad sägs om att resa till varma länder i oktober? På Kanarieöarna kan du njuta av temperaturer på runt 20-25 grader i oktober - perfekt för en varm strandsemester. Vid Röda havet i Egypten kan du njuta av temperaturer runt 30 grader medan du utforskar det vackra korallrevet på en dyksemester.

Resor under skolornas höstlov

Ska du åka på höstlovsresa med barn, där ni kan njuta av kvalitetstid och återvända med förnyad energi och massor av fina semesterminnen? Det finns många alternativ när det gäller höstlovsresor med barn. Vi har ett brett utbud av familjevänliga hotell där ni kan njuta av en mängd aktiviteter under höstlovet, inklusive vattenparker och underhållning för barn i alla åldrar. 

Vart ska man åka under höstlovet?

Om du letar efter sol och värme under höstlovet kan du resa till Egypten, där temperaturen ligger runt 30 grader. Spanien, Turkiet, Cypern och vissa grekiska öar har också temperaturer mellan 25-30 grader under höstlovsveckan.