Hållbar semester

  1. Hem
  2. Hållbar semester

Tillsammans mot en hållbar framtid

Vi på Sunweb tror vi att alla förtjänar en semester från vardagen, där de kan ladda batterierna och skapa minnen för livet. Vårt mål är att erbjuda personliga semesterresor för alla. Men om vi vill fortsätta göra detta på bästa möjliga och ansvarsfulla sätt, måste vi som bransch svara på nuvarande trender och ta hänsyn till hållbar utveckling.

Tyvärr påverkar resor miljön, klimatet och befolkningen. För låt oss vara ärliga, en 100% hållbara reseindustri finns inte. Vi är dock övertygade om att det är möjligt att minska den negativa effekten av resor och öka den positiva effekten. Genom att stödja den lokala ekonomin, skydda människor och djur, samtidigt som man tar hänsyn till miljön.

På Sunweb vill vi bli den ledande digitala semesterexperten i Europa och forma framtiden för semesterresor. För att uppnå detta är det vårt ansvar att göra vårt ekosystem mer hållbart. Men vi kan naturligtvis inte göra det ensamma. Tillsammans med våra kunder, leverantörer, partners och kollegor kan vi öka stödet för hållbar turism.

Först då blir det möjligt för kommande generationer att kunna njuta av allt det vackra som världen har att erbjuda.