Boka tidigt-rabattSkidresor med boka tidigt-rabatt

För oss är det aldrig för tidigt att börja tänka på vinterns skidresa, därför kan du redan nu av billiga skidresor till Alperna under skidsäsongen 2020/2021 med boka tidigt-rabatt! Här nedan kan du söka och hitta alla våra skidresor med boka tidigt-rabatt.


Skidresor som passar dina krav, önskemål och budget

I år kan du åka på skidresor med oss till Frankrike, Österrike Italien, Schweiz och Andorra. Vårt stora internationella nätverk med destinationer och boenden gör att vi kan erbjuda Sveriges största utbud av skidresor till Alperna med låga priser. Vi har hotell, lägenheter, chalet och stugor på de mest populära skidorterna i Alperna. Om du bokar nu ingår dessutom boka tidigt-rabatt så att du kan få den skidsemester ännu billigare. På Sunweb tycker vi att det ska löna sig att boka tidigt! 
Som vanligt kan du välja om du vill resa med flyg, buss eller om du vill arrangera din egen transport. Med våra flexibla resdagar kan du även välja hur länge du vill vara borta, så att du kan får precis den skidresa som du önskar. Har du frågor eller specifika önskemål är du alltid välkommen att ringa oss!  
 

När du reser med Sunweb

  • Co2-neutrala resor
  • Gratis transfer
  • Sveriges största utbud
  • Alltid Inkl. liftkort

 

Till toppen