Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Boka tidigt-erbjudande

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Erbjudanden
  4. Boka tidigt-rabatt

Boka tidigt-erbjudanden du inte kan motstå - Resor från 2999:- per person

Planera nu och njut senare...

Det finns så många anledningar att boka tidigt din skidresa. Du får förstahandsvalet av våra mest populära boenden, samtidigt är utbudet är som störst och priserna är fantastiska! Hos Sunweb kan du enkelt skräddarsy den perfekta skidsemestern för dig och välja den perfekta platsen att bo på; hotell, lägenhet eller chalet med maximal flexibilitet om planerna skulle ändras.

Det kompletta skidpaketet - till ett bra pris

Designa din perfekta skidsemester, på ditt sätt. När du bokar med Sunweb kan du välja ett paket som inkluderar flyg, transfer, boende, skidutrustning, skidlektioner eller helt enkelt bara ditt boende. Oavsett vad du väljer ingår alltid ett liftkort i din semester. Nedan har vi valt ut några av våra favoritställen där du får de bästa boka tidigt-erbjudandena. Men vänta inte för länge, de mest attraktiva erbjudandena säljer ofta slut snabbt.

Få de bästa erbjudandena först

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du reseinspiration och massor av erbjudanden inför nästa skidsemester!

Hitta din drömresa till bästa priset

Tidig bokning av alla sorters skidsemestrar!

Vi har gjort det enkelt. Vi garanterar de bästa priserna på fantastiska skiderbjudanden. Om du letar efter en skidsemester med familjen kan du ta en titt på våra utvalda "Selections", där du och din familj kan bo på några av våra mes omtyckta hotell på trevliga orter. Om du bokar tidigt blir även högsäsongen prisvärd. Skidåkning under julen har blivit mycket populärt bland familjer som vill ha en traditionell skidsemester. Andra populära perioder är Sportlovet och alla fantastiska påskerbjudanden som du kan hitta till bra priser om du bokar tidigt! Speciellt om du vill ha lite varmare väder och färre människor i backarna.

Skidsemester för större grupper eller romantisk resa?

För stora grupper är den tidiga bokningsperioden definitivt den bästa tiden att säkra din perfekta skidstuga eller lägenhet. Det är alltid stor efterfrågan på större boenden under hela säsongen, men det är särskilt viktigt att planera tidigt om du vill åka skidor under t.ex. nyår. Vem vill inte fira in det nya året på ett vackert berg, omgiven av sina nära och kära? Alla är som bäst på semester! Och med över 100 destinationer att välja mellan vet vi att vi har det perfekta boendet för just din grupp.

Det finns också lyxiga boka tidigt-erbjudanden för par under vintern. Ta en titt på vår "Excellent"-märkning, där du får tillgång till exklusiva hotell och stugor i hela Alperna. Skäm bort dig någonstans mitt i hjärtat av en toppregionerna. Starta dagen med ski-in ski-out och avrunda dagen på SPA. Under den tidiga bokningsperioden är dessa platser ofta de första som bokas, så vänta inte för länge.