Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Korta skidresor och weekends

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Reseperioder
  4. Kortresor

Kort- och weekendresor

Den där lilla semestern emellan semestrarna.

Vill du komma bort från allt för en kort stund, njuta av den friska bergsluften och vakna upp till ett snöigt landskap? Unna dig en av våra korta skidresor eller en weekend i Alperna på någon av våra populära destinationer som Frankrike, Italien, Tyskland eller Österrike.

Litet tips: för 4-5 dagars skidsemester behöver du bara begära 2-3 dagars ledighet om du reser över helgen. För att maximera din tid i backen ingår alltid liftkort. Det finns även möjlighet att boka skidutrustning och skidskola i förväg. Det är också en bra idé att boka din kortresa med flyg för att maximera din tid på destinationen och undvika den långa bilresan.

Hitta din kortresa 

Unna dig en kort skidsemester

Om du behöver en paus från vardagen kan en kortresa till alperna vara precis vad du behöver. Med en förlängd weekend på skidor kan du njuta av backarna och den friska alpluften utan att spendera alla dina semesterdagar. Hos Sunweb hittar du ett brett utbud av korta skidsemestrar till populära skidområden i Italien, Frankrike, Österrike och Schweiz.

En långhelg på skidor med hela familjen

Drömmer du om att skapa oförglömliga semesterminnen på en skidsemester med familjen? Hos Sunweb har vi ett brett utbud av weekend skidresor och familjevänliga boenden. Särskilt Flachau och Wagrain i Österrike är kända som några av de mest familjevänliga skidområdena i Alperna. De flesta av våra destinationer erbjuder skidskolor för barn, barnbackar och stora barnområden med alla möjliga roliga utmaningar. Du behöver inte släpa med dig all utrustning när du åker på weekendskidsemester. När du bokar din familjeskidsemester med Sunweb är det enkelt att hyra skidutrustning!