Kortresor

Kort skidresa eller weekend i Alperna

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Reseperioder
  4. Kortresor

Kort- och weekendresor

Den där lilla semestern emellan semestrarna.

Vill du bara komma bort från allt en stund, andas in den friska bergsluften på en kort resa och känna solens sken vid skidstugan? Skäm bort dig själv med en kort skidresa eller en weekend i Alperna.

Vårt tips: för fyra eller fem dagars skidåkning behöver du vanligtvis bara två till tre dagar semester om du inkluderar helgen. Till exempel från torsdag till söndag. För att du ska få så tid som möjligt i pisten, ingår liftkortet i alla våra erbjudanden. Om du vill kan du också boka andra tillval, som till exempel skidutrustning eller skidskola i förväg. Det kan även vara en god idé att boka din kortresa med flyg om du vill åka mer och resa mindre.

Så bara packa väskan och åk på en snabb semester till pisterna i Frankrike, Österrike, Italien, Schweiz eller Andorra. Perfekta för en avkopplande kortresa!

Hur vill du bo på din kortresa?

Hitta din kortresa 

Skidåkning med vänner, företaget eller familjen

Ibland kan det vara svårt att få ihop till en hel veckas semester, men eftersom hösten är full röda dagar finns det gott om möjligheter för kortare skidresor. Eftersom vi har våra egna boenden nere i Alperna är möjligheterna många när du åker på kortresor med oss. Till exempel boka in en billig sista minuten skidresa över en weekend och sätta lite snökant på vardagen.

Kortresor med skidåkning är bland annat populärt bland större sällskap och företagsgrupper. Är ni ett företag eller förening som vill åka på skidresa kan du läsa mer under grupper. Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta skidresor som passar dig och ditt sällskap. 
 

När du reser med Sunweb

✔ En passion för skidresor

✔ Ett stort urval av boende och destinationer

✔ Billiga resor och prisgaranti

✔Alla resor inkluderar liftkort

✔ Guide på plats