Kortresor

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Reseperioder
  4. Kortresor

Kort- och weekendresor

Har du en klämdag eller har du sparat upp några semesterdagar och är sugen på skidåkning? Anledningarna kan vara många, men lösningen är enkel, boka en billig kortresa till Alperna! Här nedan hittar du alla våra billiga weekend och kortresor till Alperna. Självklart kan du välja flyg från Stockholm, Köpenhamn och Göteborg under hela vintern! 

Hitta din kortresa 

Skidåkning med vänner, företaget eller familjen

Ibland kan det vara svårt att få ihop till en hel veckas semester, men eftersom hösten är full röda dagar finns det gott om möjligheter för kortare skidresor. Eftersom vi har våra egna boenden nere i Alperna är möjligheterna många när du åker på kortresor med oss. Till exempel boka in en billig sista minuten skidresa över en weekend och sätta lite snökant på vardagen.

Kortresor med skidåkning är bland annat populärt bland större sällskap och företagsgrupper. Är ni ett företag eller förening som vill åka på skidresa kan du läsa mer under "Firmatur" och ”Grupper”, Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta skidresor som passar dig och ditt sällskap. 
 

När du reser med Sunweb

  • Co2-neutrala resor
  • Gratis transfer
  • Sveriges största utbud
  • Alltid Inkl. liftkort