Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Skidresor med halvpension

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Boende & måltider
  4. Halvpension

Få ut mer av din tid i backen på skidsemester med halvpension.

Om du inte drömmer om att handla, laga mat och diska på din nästa skidsemester ska du välja en skidsemester med halvpension. Halvpension innebär att med frukost samt middag ingår i vistelsen. Maten står då serverad innan du ger dig ut i pisten och när du kommer hem efter dagens åkning. Du hittar ett brett utbud av boenden där halvpension antingen ingår eller kan väljas till i populära skidområden runt om i Frankrike, Andorra, Schweiz, Österrike och Italien. Måltiderna serveras i mysig, lokal miljö på hotellets- eller en närliggande restaurang.

Njut av din skidsemester med halvpension

När du väljer en skidsemester med halvpension innebär det att du inte behöver planera huvuddelen av dagens måltider. Det betyder att du har möjlighet att uppleva en alpin lunch på någon av de mysiga restaurangerna som du hittar i backarna.

Skidsemester med halvpension är också ett bra sätt att hålla semesterbudgeten i schack, eftersom de flesta av skidsemesterns måltider betalas hemifrån. Om ni är många som åker på skidsemester tillsammans behöver ni inte sitta ner varje kväll och dela på notan. Med halvpension blir skidsemestern både billigare och mer avkopplande.

Hos Sunweb hittar du ett stort utbud av hotell med halvpension i populära skidområden.

Halvpension för familjens skidsemester

En skidsemester med halvpension är en bra lösning om du ska åka på skidresa med familjen. Det är ett bra sätt att tillbringa kvalitetstid tillsammans medan du har roligt att välja var du ska äta till lunch eller packa ett lunchpaket för dagen. Du hittar flera barnvänliga boenden med halvpension hos Sunweb, bland annat Flachau och Wagrain, som är kända som några av de mest familjevänliga skidområdena i Alperna.

Om du drömmer om fullständig avkoppling på din nästa skidsemester kan ett boende med all-inclusive vara lösningen för dig. Här behöver du inte alls planera måltiderna på din skidsemester, eftersom frukost, lunch och middag ingår. Hos Sunweb hittar du ett brett utbud av vackra lyxhotell med spa- och wellnessfaciliteter som garanterar en avkopplande skidsemester.

Känner du till VAYA Resorts i Österrike? Här kan du bo på exklusiva hotell som ligger i några av de bästa österrikiska skidområdena, bland annat Serfaus, Sölden, Fieberbrunn, Sölden och St Anton,