Resor under sommarlovet

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Sommarlov

Sommarlovsresor 2024

Res till solen under sommarlovet

Vågar du inte chansa på att den svenska sommaren blir solig? Passa då på att ta med familjen och res söder över med Sunwebs billiga sommarlovsresor. Vi har resor till södra Europas soligaste och populäraste semesterorter under hela skolornas sommarlov. Oavsett om du åker med vännerna eller familjen har vi rätt sommarlovssemester för dig. Nedan ser våra populäraste resmål under sommarlovet. 

Populära sommarlovsresor med familjen

Populära sommarlovsresor med vänner

Sommarlovsresor med Sunweb

Barnvänliga resor på sommarlovet med familjen

På Sunweb har vi mängder av härlig och familjevänliga hotell med massor av aktiviteter och anläggningar för barn, som till exempel vattenrutschbanor och barnklubb. Med vår All Inclusive-hotell kan du också lättare hålla koll på semesterbudgeten och du slipper ta med plånboken till polen när barnen vill ha en glass. Bland annat Turkiets underbara sydkust, Greklands många vackra öar och den charmigt spanska ön Mallorca har gott om trevliga semesterorter som är perfekta för en familjesemester under sommarlovet.    

Billiga sommarlovsresor med vänner

Vill du spendera ditt sommarlov med lite mer nöjes- och nattliv har Sunweb även en hel del alternativ att välja mellan. Vi har hotell för dig som gillar lyxiga hotell och för dig som lägger större vikt vid ett bra läge nära stranden och centrum, än bekväma rum och massor av anläggningar. Sunny Beach i Bulgarien, Magaluf på Mallorca och Ayia Napa på Cypern är bara några av de semesterorter som erbjuder ett mångfacetterat nöjesliv och ett nattliv som pågår till långt in på småtimmarna.