Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Gruppresor till Alperna

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Resesällskap
  4. Gruppresor

Stort urval av gruppresor för din skidsemester

Hos Sunweb kan du enkelt välja en av våra många gruppresor till Alperna och Andorra, oavsett om du vill samla hela familjen för en skidresa eller njuta av en veckas afterski med kompisgänget. Vi har ett stort urval av gruppresor för ungdomar och vuxna till en rad populära skidområden i bl.a. Frankrike, Österrike och Italien. I sökfunktionen nedan kan du ange hur många som reser och hur många rum du vill ha. Se hela vårt utbud av gruppresor och boka din gruppskidsemester redan idag.

Om ni är fler än 20 personer som ska boka tillsammans, skicka din bokningsförfrågan till e-post grupper@sunweb.se eller ring 040 66 88 100

En gruppresa som passar ditt resesällskap

En är perfekt om du ska åka på klassresa inför studenten eller fira en nära släktings jubileum. Alperna erbjuder en mängd olika skidområden för alla typer av åkare. Vi har många mysiga stugor, lägenheter och hotell i vackra skidområden i bland annat Österrike, Frankrike, Italien och Andorra, som är anpassade för alla gruppresor.

Du kan enkelt hitta exakt den gruppskidresa som du letar efter genom att välja hur många personer som reser och fördela dem i olika rum. Du kan också ange särskilda önskemål, t.ex. om du föredrar att bo på hotell, i stuga eller i en rymlig lägenhet, och du vill ha inkluderade måltider.

Skidsemester i grupp för alla åldrar

Att åka på skidsemester med en grupp innebär att du aldrig är ensam i backen. Det är ett utmärkt tillfälle att stärka banden med dina vänner eller familj och dela upplevelser tillsammans. Efter en dag i pisten kan ni umgås i stugan med spel, god mat och varm choklad framför brasan. Föredrar ni boende utan måltider eller hellre laga mat tillsammans hittar du en skidsemester som passar alla.

Med en gruppskidsemester med Sunweb kan du välja mellan ett brett utbud av skiddestinationer på de mest populära skidorterna i Europa som Val Thorens, Les Deux Alpes eller Mayrhofen. Oavsett om du är en erfaren skidåkare eller nybörjare kan du hitta pister som passar din nivå. Detta gör att hela gruppen kan njuta av skidsemestern tillsammans oavsett skidvana. Detta kan vara särskilt fördelaktigt om du reser med barn som inte har åkt skidor tidigare.

Även om skidåkning är huvudattraktionen på en skidsemester finns det många andra roliga aktiviteter att utforska tillsammans som grupp. Det kan handla om vandring i området, mysig afterski eller avkoppling och wellness. Med vår sökfunktion är det enkelt att boka den perfekta skidsemestern.