Resor till Selva

Tillbaka
Destination image
Pister
75
263
362
67
767
Totalt
Liftar
89
196
111
höjd
3334m
935m
Glaciär
1
Fun Parks
17
Långfärd
842Km

Selva är det italienska namnet för detta vackra resmål. Många känner även skidorten som Wolkenstein. Selva ligger väldigt snösäkert i Italien på hela 1563 meters höjd och i utkanten av dalen. Tillsammans med Ortisei och Santa Cristina utgör de skidregionen Val Gardena. Beläget mellan de två bergsmassiven Sella och Sassolungo anses skidorten vara en av de bäst belägna i Alperna. Skidområdet Dolomiti Superski som Selva ligger i är det största i världen med sina 1220 km pist.

Gemytlig atmosfär i ett stort skidområde

Skidresor till Selva kan du njuta av hela 491 km pist utan att behöva ta sig runt med skidbussen. Med alla dessa kilometer pist, kan du vara säker att du hitta massor som passar din nivå. Tar man sig upp med liften från Selva, kommer man direkt till det kända området Sella Ronda, ett skidsystem som är uppbyggt runtom bergsmassivet Sella om du har energin för det kan du komma runt hela massivet på under en dag. För de som tycker om längdåkning bjuder Sella med omnejd på 98 km perfekt preparerade längdspår.

I den mysiga byn finns många restauranger, barer och butiker. För de som vill ha det lite livligare finns en hel del bra afterskiställen i Selva och byn har även nattklubb för den som önskar att vara ute lite längre. Något som också är värt att nämna om Selva är att orten är känd för sin omtalade och inbjudande gästfrihet

Skidresor till Selva med Sunweb – alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Selva. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresa för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Alperna med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer Läs mindre

Populärt resmål för

Vänner
Övriga
Soloresa
Till toppen