Gruppresor

När man åker på semester som en grupp, finns det ofta många önskemål. Är ni en grupp på 15 personer eller fler som vill resa tillsammans, kan du få hjälp av våra erfarna resekonsulter som är redo att hjälpa dig att hitta rätt resmål för din gruppresa.

Vill du samla hela familjen och resa söderut? Vill du och dina vänner åka på aktiv semester? Ska föreningen eller företaget åka på en resa för att lära känna varandra bättre? Oavsett vilken resa ni ska göra, kan våra kompetenta resekonsulter hjälpa till att arrangera en gruppresa efter dina önskemål.
Skicka dina önskemål till oss via formuläret nedan, så kontaktar vi dig inom 2-4 arbetsdagar.

 

Därför ska du välja oss

  • Anpassat efter era önskemål
  • Välj måltider, transfer och utflykter
  • Noggrant utvalda hotell och aktiviteter 
  • Erfarna reserådgivare
     

Stora familjer

Vill du ta med familjen och fira födelse- eller bröllopsdagen utomlands? Vi ordnar hela resan så att ni kan fokusera på att ha det trevlig tillsammans.

Klassresor

Avrunda terminen men en oförglömlig resa tillsammans! Vi hjälper er att hitta prisvärda alternativ för årets klassresa.

Resor för föreningar

Är ni en sport-, intresse- eller pensionärsförening? Vi hjälper dig att hitta resan, lämpliga bekvämligheter och aktiviteter som passar er.

Sport- och träningsresor

Söker ni en aktiv semester som exempelvis erbjuder tennis, golf eller fitness? Eller kanske en cykelsemester i kuperade landskap? Vi har gruppresan för er!

Företagsresor

Stärk gemenskapen och svetsa samman teamet med en företagsresa. Vi erbjuder konferenslokaler, WiFi och inspirerade team building-aktiviteter.

En grupp vänner

Skapa oförglömliga semesterminnen med vännerna. Oavsett om ni vill bo i stora lägenheter eller på ett All Inclusive-resort, har vi resan för dig och dina vänner!