Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Gruppresor till solen

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Resor
  4. Gruppresor

Gruppresor för alla resesällskap

Om du reser i grupp med hela släkten kan du välja bland ett stort utbud av barnvänliga familjehotell. Bland våra boenden finns hotell med stora familjerum, all-inclusive, barnunderhållning, lekplatser och vattenparker.

Planerar du en gruppresa för vuxna där du kan njuta av ditt valda resmål och aktiviteter i lugn och ro? Vi har ett brett utbud av vuxenhotell till populära resmål som Mallorca, Grekland och Turkiet. Här hittar du smakfullt inredda hotell med en avkopplande atmosfär. Flera av våra hotell erbjuder både wellness- och sportfaciliteter, så att du kan uppleva den gruppsemester för vuxna som du drömmer om. Använd rumsfördelningen i sökfunktionen för att hitta en resa som passar din grupp.

Är ni fler än 20 personer som reser tillsammans?

Om ni är en större grupp som reser tillsammans rekommenderar vi att kontakta vår kunniga gruppavdelning. Vi kan skräddarsy en veckas semester oavsett om du söker sol och bad, en aktivitetsfylld cityresa eller en skidresa till Alperna. 

Vår gruppavdelning kan även hjälpa till att boka delar av resan, som endast flyg eller hotell samt andra arrangemang som aktiviteter, konferensrum eller restaurangbesök. 

Skicka din bokningsförfrågan till

E-post grupper@sunweb.se eller ring 040 66 88 100

Njut av en solig gruppresa i värmen

Vill du resa på en konferens med kollegorna eller njuta av en solsemester med klassen? Hos Sunweb kan du välja bland ett stort utbud av gruppresor till soliga destinationer som Spanien, Egypten, Grekland eller Portugal. Du hittar smidigt den perfekta semestern för din grupp genom att ange antal resenärer och rum i sökfunktionen.

Res på sommar- och vinterhalvåret

Hos Sunweb hittar du ett stort urval av gruppresor till en mängd soliga destinationer. Vad sägs om att utforska de bästa stränderna på Kreta eller njuta av värmen på en gruppresa till Kanarieöarna? Du kan enkelt ange antalet resenärer och hur många rum du behöver i sökfunktionen ovan. På så sätt kan du snabbt hitta den gruppresa du drömmer om.
Du kan hitta gruppresor när som helst på året hos Sunweb. Om du vill resa under högsäsong eller andra skollov rekommenderar vi att du bokar din gruppresa i god tid för att vara säker på att det finns plats för alla.

Om ni är fler än 20 personer som ska boka tillsammans, vänligen kontakta oss på e-post grupper@sunweb.se eller ring 040 66 88 100