Gruppresor till solen

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Resor
  4. Gruppresor

Njut av en solig gruppresa i värmen

Vill du resa söderut med hela släkten eller njuta av en aktiv solsemester med klassen? Hos Sunweb kan du välja bland ett stort utbud av gruppresor till soliga destinationer som Spanien, Egypten, Grekland eller Portugal. Du hittar smidigt den perfekta semestern för din grupp genom att ange antal resenärer och rum i sökfunktionen nedan. Bläddra bland vårt stora utbud av fantastiska hotell och lägenheter, och hitta din nästa soliga gruppsemester redan idag.

Om ni är fler än 20 personer som ska boka tillsammans, vänligen ring till oss så hjälper vi dig med din bokning.

 

Stort urval av soliga gruppresor

Gruppresor med vänner eller familj är ett bra sätt att skapa oförglömliga minnen med de du älskar mest. Hos Sunweb hittar du ett stort urval av gruppresor till en mängd soliga destinationer. Vad sägs om att utforska de bästa stränderna på Kreta eller njuta av värmen på en gruppresa till Kanarieöarna? Du kan enkelt ange antalet resenärer och hur många rum du behöver i sökfunktionen ovan. På så sätt kan du snabbt hitta den gruppresa du drömmer om.

Du kan hitta gruppresor när som helst på året hos Sunweb. Om du vill resa under högsäsong, till exempel under sommarlovet eller andra skollov, rekommenderar vi att du bokar din gruppresa i god tid för att vara säker på att det finns plats för alla.

Gruppresor med aktiviteter för alla

På en gruppresa är det viktigt att det finns aktiviteter för alla. Så oavsett om du är klassresa, teambuilding med företaget eller firar ett jubileum med släkten, bör det finnas något för alla. Om du drömmer om en aktiv gruppresa kan du ge dig ut på äventyr vid Röda havet, där du kan uppleva både korallrev och färgglada fiskar. Om några av er föredrar en mer avkopplande semester kan ni välja ett av våra många fantastiska all inclusive-hotell i Turkiet.

Om du behöver inspiration till aktiviteter för din gruppresa kan du ta en titt på våra utflykter. Här hittar du ett brett utbud av spännande aktiviteter som passar både barn, unga och vuxna resenärer i Grekland, Spanien, Portugal med mera.

Gruppresor för alla åldrar

Om du reser i grupp med hela familjen kan du välja bland ett stort utbud av barnvänliga familjehotell. Bland våra boenden finns hotell med stora familjerum, all-inclusive, barnunderhållning, lekplatser och vattenparker.

Planerar du en gruppresa för vuxna där du kan njuta av ditt valda resmål och aktiviteter i lugn och ro? Här hittar du ett brett utbud av vuxenresor till populära resmål som Mallorca, Grekland och Turkiet. På våra vuxenhotell hittar du smakfullt inredda hotell med en avkopplande atmosfär. Flera av våra hotell erbjuder både wellness- och sportaktiviteter, så att du kan uppleva den gruppsemester för vuxna som du drömmer om.