Ski in/ski out

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Tema
  4. Ski in/ski out

Skidresor med ski in/ski out

Våra skidresor med Ski-in/ski-out är liksom alla våra andra skidresor; bra och billiga skidresor med fantastisk skidåkning, med den enkla skillnaden att du bor i anslutning till pisten. Det innebär att du kan åka direkt ut I pisten på morgonen och hela vägen hem igen på eftermiddagen. Nedan hittar du alla våra skidresor med boenden som har ski in/ski out.

Hitta din skidsemester med ski in/ski out

Skidåkning direkt från ytterdörren

Skidresor med ski-in/ski-out är väldigt populärt, speciellt bland barnfamiljer som vill ha en bekväm skidsemester utan att släpa på barnens och sin egen utrustning till liften. Ski-in/ski-out gör det dessutom enklare om man ska hem och hämta något eller känner för att ta ett mellanmål under dagen.

Vårt breda utbud av ski-in/ski-out skidresor gör att du enkelt kan hitta allt från prisvärda lyxhotell till billiga lägenhetsboenden som ligger precis vid skidbacken. Vissa skidorter ligger mitt på bergssluttningarna vilket gör att nästan alla boenden har ski/in-ski/out. I bland annat Val Thorens och den barnvänliga skidorten Avoriaz kan man åka skidor genom hela byn.