Skidsemester med ski in / ski out

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Tema
  4. Ski in / ski out

Mer tid i pisten med ski in / ski out

Boenden med ski in / ski out ger dig möjlighet att få ut det mesta av din skidsemester. Ski in innebär att du kan åka skidor hela vägen från pisten till boende, och ski out du kan ta på dig skidorna vi ditt boende och åka rakt ut i pisten. Hos Sunweb hittar du ett brett utbud av skidsemestrar med direkt tillgång till backarna, så att du inte behöver gå långa promenader med skidorna på axeln. Om du är redo att ge dig ut i backen efter frukost rekommenderar vi vårt ski in / ski out-boende i Frankrike, Andorra, Italien och Österrike.

Hitta din skidsemester med ski in/ski out

Boende med ski in/ski out

Vårt breda utbud av skidresor med ski in / ski out innebär att du enkelt kan hitta allt från prisvärda lyxhotell, lägenheter eller stugor som ligger i anslutning till pisterna. Vissa skidorter ligger mitt på en bergssluttning, vilket innebär att nästan alla boenden har ski in / ski out. I den franska skidorten Val Thorens kan du till exempel åka skidor genom hela byn.

Om du vill samla dina nära och kära i en mysig stuga, lägenhet eller på hotell har vi ett brett utbud av boenden med ski in / ski out. Många av våra hotell erbjuder också halvpension eller all inclusive, så att du kan skippa matlagningen och tillbringa ännu mer tid i backen. Om du föredrar en lyxig skidupplevelse kan du välja ett av våra boenden med wellness- och spafaciliteter. Förutom ski in / ski out och vacker utsikt över Mont Blanc erbjuder Résidence Les Granges du Soleil bastu, hamam-behandlingar och jacuzzi.

Skidstuga i Österrike med ski in/ski out

Om du tillbringar din skidsemester i de österrikiska Alperna hittar du ett antal härliga stugor och lägenheter med plats för 4-15 personer. Detta är särskilt lämpligt om du ska åka på skidsemester med hela familjen eller en större grupp vänner. Det är naturligtvis möjligt att hitta en stuga med ski in / ski out i Österrike.