Erbjudanden på skidresor

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Erbjudanden

Erbjudanden på skidresor

Hos Sunweb hittar du bra erbjudanden på alla de mest populära skidområdena

Letar du efter erbjudanden och prissänkta skidresor till fantastiska skidorter? Då har du kommit till rätt! Med vårt breda utbud av boenden och mer än 100 destinationer har du gott om alternativ att välja mellan.

Gillar du att planera tidigt och ha det största utbudet finns det pengar att spara på våra Boka tidigt-erbjudanden, och om du föredra att vänta på rätt erbjudande har vi gott om prisvärda Sista minuten-erbjudanden när det börja närma sig säsongsstart.

Vi erbjuder hotell, lägenheter och stugor i våra paketresor till bland annat Frankrike, Italien och Österrike. Vi har även skidresor till Andorra och Schweiz om du vill prova något nytt. Hitta din nästa skidsemester bland alla våra fantastiska reseerbjudanden nedan.

Skidresor med bra erbjudanden

Erbjudanden och rabatter hos Sunweb

Är du en erfaren skidåkare som främst söker sig till de svarta pisterna? Eller ska du åka på skidsemester med familjen och letar efter ett skidområde med många barnvänliga anläggningar? På en skidsemester med vänner kanske du föredrar ett skidområde med betydande afterski. Oavsett vad du letar efter kommer du att hitta ett erbjudande som passar dig.

Hos oss kan du kan välja mellan ett varierat utbud av lägenheter, hotell och mysiga stugor. Vissa ligger precis vid pisterna, medan andra är lätta att nå till fots eller med buss.

Skidsemestererbjudanden inom din budget

Vill du åka skidor eller snowboard men fortfarande hålla dig inom budgetramarna? Det är möjligt i de allra flesta skidområden. Särskilt i Frankrike hittar du boende i olika skidområden som kan bokas till fördelaktiga priser. Vad sägs om St Francois Longchamp i skidområdet Le Grand Domaine? Du hittar också mer prisvärda skidsemestrar i Les Orres, Le Corbier och Valfréjus.

Vill du se mer av området än bara backarna? I de flesta skidområden kan du också uppleva vackra snöpromenader eller åka nerför berget på en släde.